1 Milyon Taşerona Verilen Sözler Tutulmadı

1 Milyon Taşerona Verilen Sözler Tutulmadı

1 Milyon Taşerona Verilen Sözler Tutulmadı

 1 milyona yakın taşeron kendisine sürekli işçi kadrosunda yer buldu. Fakat bu geçişler esnasında bazı taşeronlar atlandı, bazı taşeronlara verilen sözler bile tutulmadı.

2018 yılında kadroya geçiş sürecinde kamu hastanelerinde çalışan HBYS bilişim personelleri kadro alamadı. Kapsam dışında kalan bu taşeronlar sosyal medyada kampanya düzenleyerek seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Fakat verilen sözlere rağmen henüz bir adım atılmış değil.

HBYS personelleri büyük sorumluluk altında çalışıyor. Günümüzde hastanelerin temel taşlarından olan bilişim sistemleri kamu hastanelerinde bu personellere emanet. Bu personellerin bazıları işinden oldu, bazıları kamu hastanelerinde çalışamıyor.

Üstelik bu personellerin kadroya alınmasının bir yük getirmeyeceği de bizzat yetkililer tarafından ifade ediliyor. Aksine bu personellerin alınması devleti büyük bir yükten de kurtaracak.

Sayıları yüksek olmasa da kritik işler yapan bu personeller önceki gün Twitter’da kampanya başlatarak seslerini bir kez daha duyurmayı denediler. HBYS personellerinin sorunu çözülürse kamuda kadro bulamamış diğer taşeronlara da umut doğabilir.

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum