10 Bakanlığa ait atama kararları yayınlandı

10 Bakanlığa ait atama kararları yayınlandı

10 Bakanlığa ait atama kararları yayınlandı

20 Ekim 2016 Tarihli ve 29863 Sayılı Resmî Gazetenin yayımlanmasıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, Ekonomi Bakanlığına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına, İçişleri Bakanlığına, Maliye Bakanlığına, Millî Eğitim Bakanlığına, Millî Savunma Bakanlığına, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları.Milli Eğitim Bakanlığında 11 önemli atama yapıldı

ve yapılan değişikliklerle Siirt, Artvin, Muğla, Kayseri, Gaziantep, Samsun, Sakarya, Mardin, il milli eğitim müdürlüğüne yapılan atamalarla 8 ile milli eğitim müdürü ataması gerçekleştirildi.

Ayrıca MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, Kırgızistan-Türkiye Manas üniversitesi mütevelli heyet başkanlığına atandı.İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde 9 ilin Jandarma komutanları değişti. Ayrıca Sahil Güvenlik Komutanlığında da dört adet atama bulunuyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında 10 atama kararı bulunuyor.  Orman ve Su İşleri Bakanlığında 8 adet atama kararı yer alırken Maliye Bakanlığında 2 atama yapıldı.

TÜM ATAMALARI GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.