10 Bin Özel Harekat Alımı İçin Başvuru Sonuçları

10 Bin Özel Harekat Alımı İçin Başvuru Sonuçları

10 Bin Özel Harekat Alımı İçin Başvuru Sonuçları

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından alımı yapılacak 10 bin özel harekat polisi için başvurular 2 Kasım 2016'da başladı ve 14 Kasım 2016'da sona erdi.

10 bin özel harekat polisi alımı için başvuruların üzerinden 21 gün geçti. Polis Akademisi Başkanlığı, başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair bir açıklama henüz yapmadı. 
Adaylar heyecanla sonuçları beklemektedir. 

bilindiği üzere Özel Harekat alımına başvuru sayısı 285 bin kişi olduğundan başvuru sonuçlarının geç açıklanması beklenmektedir. Tahmiminize göre   2 hafta içinde sonuçların açıklanacağını düünmekteyiz. Sonuçlar açıklandığı anda sitemizde olacak.

Sınav aşamaları nasıl olacak? Peki sınav nasıl gerçekleştirilecek ve adaylar sınava alınamadan önce ne gibi aşamalardan geçecek. Adaylar POMEM sınavlarına girmeden önce ön sağlık muayenesinden geçecekler.  Ön sağlık koşullarını geçebilen adaylar giriş sınavına alınacak ardından fiziki yeterlilik ve mülakat sınavına alınacaklar.

Ön sağlık muayenesi, fiziki yeterlilik, mülakat.  Adaylar için başvuru yeri ve zamanı açıklandığında evrak teslimi ile birlikte sırasıyla ön sağlık kontrolüne, fiziki yeterlilik sınavına ve mülakat sınavına alınacaklar. Ön sağlık kontrolünden geçebilen adaylar fiziki yeterlilik sınavına tabi tutulacaklar. Özel harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere POMEM öğrenci adayı olamaz kararı verilenler bir sonraki aşamaya geçemeyecek ve elenecekler.

Fiziki yeterlilik nasıl yapılacak? ön sağlık muayenesini geçen adaylar fiziki yeterlilik sınavına alınacaklar. Parkur ve talimatlar Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayınlanacak

KOŞU PARKURU NASIL GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.