10 MİLYON EMEKLİ ÇOK SEVİNECEK

10 MİLYON EMEKLİ ÇOK SEVİNECEK

Emeklinin beklediği buluşmanın tarihi belli oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, emeklilere banka promosyonu verilmesi çalışmalarına ilişkin, "Takvimi büyük bir ihtimalle belli oldu, yakın bir zamanda banka müdürleriyle bir araya geliyoruz" dedi.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, emeklilere banka promosyonu verilmesi çalışmalarına ilişkin, "Takvimi büyük bir ihtimalle belli oldu, yakın bir zamanda banka müdürleriyle bir araya geliyoruz" dedi. Çelik, Mustafa Kumlu'nun istifasının ardından Türk-İş Genel Başkanlığına seçilen Ergün Atalay ve yönetim kurulunu ziyaret ederek görevlerinde başarılan diledi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Çelik, emeklilere promosyon ödenmesine ilişkin SGK'ya gerekli talimatları verdiğini söyledi. SGK Başkanının, banka genel müdürleriyle bir takvim çerçevesinde bir araya geleceğini ifade eden Çelik, bu toplantılara kendisinin de katılmayı arzu ettiğini dile getirdi.

Toplantılardan çıkacak neticeyi kamuoyuyla paylaşacaklarını bildiren Çelik, "Emeklilere yıllık yaklaşık 122 milyar bir ödeme yapılıyor. Ağırlıklı da kamu bankaları vasıtasıyla yapılıyor. Banka genel müdürleriyle bir araya geleceğimizi belirtmiş olalım" dedi. SSK ve Bağkur emeklilerin dahil olup olmayacağının sorulması üzerine ise Çelik, "Bu meselerinin tümünü masaya yatıracağız. Çıkacak olacak neticeyi paylaşacağız. Bugünden neticesiyle ilgili bir şey söylemek son derece yanlış olur. Takvimi büyük bir ihtimalle belli oldu, yakın bir zamanda banka müdürleriyle bir araya geliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.