100 BİN ÖĞRETMEN AÇIĞA ALINABİLİR

100 BİN ÖĞRETMEN AÇIĞA ALINABİLİR

100 BİN ÖĞRETMEN AÇIĞA ALINABİLİR

Tarih 15/07/2016 saat: 10;30 Sularında başlayan Vatanımızın Birliğine ve Bağımsızlığımıza darbe indirmeye çalışan Türkiye Cumhuriyeti Tarihinin en büyük terör örgütü FETO’nun DARBE girişiminin ardındaki sır perdesi aralanıyor. Bu Aziz Milletin ekmeğini yiyip her türlü makam ve mevkilerde yer alan bu alçaklara geçit vermeyen Başta Baş Kumandanımız Reisimiz Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip ERDOĞAN ve Vatan, Namustur Şereftir  nidasıyla yola çıkan Aziz Milletin üstün gayret ve çabası sayesinde Cuntacı FETO’ terör örgütüne dur demiştir.

Bütün devlet tersanelerine sızmış her türlü faili meçhul cinayetlerin ardında olan bu örgüt Milli Eğitim Bakanlığımız gibi güzide kurumda öğrencilerimizi can parelerimizi teslim edip onların geleceğini burada zavallı FETO terör örgütünden nemalanmış ve atanmış öğretmenlerin ellerine teslim etmeyeceğiz Milli Eğitim Bakanlığımız geçit vermeyerek 15 bin 200 personeli açığa aldığını ancak İrtibatı olan personeli belirleme aşamasında olduklarını gereğinin yapılacağını NTV televizyon kalanılın haber detaylarında bildirmiştir.

Ayrıca MEB Özel kurumlarında 21 bin öğretmenin lisansı iptal edilmiştir. Yurtdışında FETO’ terör örgütüyle bağlantısı olanları ise Milli Eğitim Bakanlığınca tüm gücümüzle Kurum ve Kurluşlarlada ortak payda’da buluşarak takibe aldıklarını ve azami çalışarak hızlı ve suraatle bu yapılanmanın parçası olanları adalete teslim edeceklerini gelen haberlerde, Peki açığa alınan öğretmenler kimler, darbe girişiminden sonra Kamu Kurumu ve Kuruluşlarından temizliğe başlarayarak bu hainlere geçit verilmeyeceği açıklandı. Soruşturmanın selameti açısından ve Ülkenin daha aydınlık günlere yeniden kavuşmasını  temenisinde bulundu. Açığa alınan öğretmenler kim ve kimler. Bu girişimin en çok personeli olan Bakanlığımız bu işin üstesinden alnın akıyla geleceğini sözlerine ekledi.

Bu olaylardan da anlaşılıyor’ki bu FETO terör örgütüne geçit verilmemeli ve Top yekün 81 İl ve İlçelerde Bakanlıklarda Devletimizin hiçbir kademesinde yer alamamalıdırlar. Bu ülkenin ekmeğini yiyerek ve Aziz Millete silahını ve kalemini çeviren Askerde olmamalı Eğitimcide sonuna kadar üzerine gidilecek bunlar tamamen temizlenene kadar devam edilecektir. Açığa alma sayısı çok arta bileceğini bu sayının 4,5 katlanacağını bunun 100 bine yakın olabileceği yönünde gelen haberlerde;

15.200 personelin açığa alınarak soruşturmasının devam ettiğini  bunların bir çoğunun Ankara, İstanbul ve İzmiri Kapsayan İllerde yüksek olduğunu devamının geleceğini ve gelişmeler hakkında kamuoyu bilgilendirilecektir.  Kamupersonelialımı 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.