107 İtfaiye Eri, İtfaiye İşçisi ve İtfaiye Şoförü Alınacak

107 İtfaiye Eri, İtfaiye İşçisi ve İtfaiye Şoförü Alınacak

107 İtfaiye Eri, İtfaiye İşçisi ve İtfaiye Şoförü Alınacak

İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlar ile KPSS şartsız personel alımı yapılacak.

Söz konusu alım ilanlarında yer alan kadrolar, adaylardan talep edilen koşullar ve diğer detaylar şu şekilde:

İlanlarda ilkokul mezunu adayların başvuru yapabilecekleri işçi ile lise mezunu adayarın başvuru yapabilecekleri memur personel alımları yapılacak. İlanlara göre alımlar Otopark Görevlisi, İtfaiye İşçisi, Temizlik İşçisi, İtfaiye Personeli, Türkçe Öğretmeni, Matematik Öğretmeni, Kimya Öğretmeni, İtfaiye Aracı Şoförü, Operatör ve Beden İşçisi pozisyonlarında gerçekleştirilecek. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak. Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Belediye başkanlıkları ve belediyeler tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvurular ilanı yayımlayan belediyeye şahsen yapılacak.

 İlanlara göre alımlar 6 farklı şehirde yapılacak. Bu şehirler arasında, Bursa, Çorum, Gümüşhane, İstanbul, Kırklareli ve Malatya bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum