120 bin dolar maaşla eleman arıyorlar

120 bin dolar maaşla eleman arıyorlar

120 bin dolar maaşla eleman arıyorlar


Latin Amerika'nın çeşitli bölgelerinde lüks tatiller organize eden bir şirket, 5 yıldızlı otellerde bir yıl boyunca kalma karşılığında 120 bin dolar ödemeyi teklif ediyor.

Latin Amerika'nın çeşitli bölgelerinde lüks tatiller organize eden bir firma, çalışma arkadaşları arıyor. Bu pozisyon için gerekenler, değişik ülkelerdeki 5 yıldızlı otellerde bir yıl boyunca yaşamak zorunda olmak ve yaşamınızın içeriğini sosyal ağlardan paylaşmak.

“Dünyanın En İyi İşi” olarak lanse edilen bu teklif için tecrübeye de gerek yok. Etkileyici olma şartının da aranmadığı iş için yasal yaştaki herhangi bir kişi başvuru yapabilir. İhtiyaç duyulan şeyler; konuşmayı başlatma yeteneği, deneyimlerini belgelemek için iyi bir göz ve tercihen pazarlama ile satış bilgisi yeterli. Çalışacak kişinin bir de sosyal ağlarını nasıl kullanacağını iyi bilmesi gerekiyor.

Macera dolu bir iş deneyimi
120 bin dolar kazandıran, lüks bir tatil imkanı sunan bu işte çalıştığınızda balinalar veya köpek balıkları ile yüzme şansınız da oluyor. Ayrıca salsa dersleri almak, kaplıcalara gitmek, hatta yeni doğmuş kaplumbağaları denize koymaya yardımcı olmak da çalışanın 12 ay boyunca yapacağı işler arasında yer alacak.
 
Fırsatı değerlendirmek için 21 Ekim'e kadar başvuru yapılabilir. Başvuruda, kendinizden bahsetmeniz ve neden bu işi hak ettiğinizi belirtmeniz gerekiyor. Ayrıca kendinizle ilgili küçük bir video bile gönderebilirsiniz. Bilimsel çalışmaların tatillerin insan hayatını uzattığı tespiti göz önüne alındığında bu iş sayesinde 12 ayda hayatınızın ne kadar uzayacağını da hesaplayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum