13 şehirde 740 çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı ilanı yayınlanmıştır.

13 şehirde 740 çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı ilanı yayınlanmıştır.

İşkur 2020 iş ilanları vasıtasıyla 13 şehirde 740 çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı ilanı yayınlanmıştır.

Aydın müşteri temsilcisi alımı şartları neler; Tercihan lisans mezunu olması, etkili iletişim kurabilen, yoğun iş temposuna ayak uydurabilen, İkna ve analiz yeteneğine sahip olması, MS Office programlarını kullanabilen, Hedef odaklı ve iş kalitesini ön planda tutan, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya 2 yıl tecilli olması gerekmektedir.

İzmir müşteri temsilcisi alımı şartları; T.C vatandaşı, en az lise mezunu olması, 18 ile 35 yaş aralığında olması, etkili iletişim kurabilen, MS Office programlarını kullanabilen, Hedef odaklı ve iş kalitesini ön planda tutan, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya 2 yıl tecilli olması ve İzmir/ Ödemişte ikamet edebilecek adayların başvuruları kabul edilecektir.

Konya tele satış müşteri temsilcisi alımı şartları; Önlisans, Lisans veya A.Ö fakültesi öğrencisi olması, Diksiyonu düzgün, İkna analiz yeteneğine sahip, Ekip çalışmasına yatkın, Görüşmelerin analiz raporlarını çıkararak yöneticilere haber veren, En iyi tele satış ekibi içerisinde 18 ile 30 yaş aralığında olan ve Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya 1 yıl tecilli olması gerekmektedir.

Kırıkkale müşteri temsilcisi alımı şartları; En az lise mezunu, Vardiyalı çalışma sistemine uyumlu, 18 ile 35 yaş aralığında olması, ikna ve analiz yeteneğine sahip, İşini ön planda tutan ve Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya 2 yıl tecilli olması gerekmektedir.

Çorum çağrı merkezi müşteri temsilcisi alım şartları; En az lise mezunu olması, 18 ile 35 yaş aralığında olması, etkili iletişim kurabilen, MS Office programlarını kullanabilen, Hedef odaklı ve iş kalitesini ön planda tutan, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya 2 yıl tecilli olması gerekmektedir.

Samsun çağrı merkezi temsilcisi alım şartları; En az lise mezunu, Vardiyalı çalışma sistemine uyumlu, 18 ile 35 yaş aralığında olması, ikna ve analiz yeteneğine sahip, İşini ön planda tutan ve Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya 2 yıl tecilli olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Ordu müşteri temsilcisi alım şartları; En az lise mezunu olması, 18 ile 35 yaş aralığında olması, etkili iletişim kurabilen, İkna ve analiz yeteneğine sahip olması, MS Office programlarını kullanabilen, Hedef odaklı ve iş kalitesini ön planda tutan, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya 2 yıl tecilli olması gerekiyor.

Giresun çağrı merkezi alım şartları; T.C vatandaşı olması, en az lise mezunu olması, 18 ile 35 yaş aralığında olması, Diksiyonu düzgün iletişim kurabilen olması, Motivasyonu yüksek ve zaman yönetimi konusunda hassas olması, Erkek adaylar için askerlik hizmeti yapmış veya 2 yıl tecilli ve Vardiyalı çalışma sistemine uygun adaylar arasından başvurular alınacaktır.

Ankara müşteri temsilcisi alımı şartları; T.C vatandaşı olması, en az lise mezunu olması, 18 ile 35 yaş aralığında olması, Diksiyonu düzgün iletişim kurabilen olması, Motivasyonu yüksek ve zaman yönetimi konusunda hassas olması, Erkek adaylar için askerlik hizmeti yapmış veya 2 yıl tecilli ve Vardiyalı çalışma sistemine uygun olması gerekmektedir.

Adıyaman müşteri temsilcisi alım şartları; En az lise mezunu olması, 18 ile 35 yaş aralığında olması, etkili iletişim kurabilen, İkna ve analiz yeteneğine sahip olması, MS Office programlarını kullanabilen, Hedef odaklı ve iş kalitesini ön planda tutan, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya 2 yıl tecilli olanların başvuruları kabul edilecek.

Başvuru için >> 

https://assistt.hrpeak.com/w/assistt/ilan/harita.aspx

Rize Çağrı merkezi alım şartları neler; T.C vatandaşı olması, en az lise mezunu olması, 18 ile 35 yaş aralığında olması, Diksiyonu düzgün iletişim kurabilen olması, Motivasyonu yüksek ve zaman yönetimi konusunda hassas olması, Erkek adaylar için askerlik hizmeti yapmış veya 2 yıl tecilli ve Vardiyalı çalışma sistemine uygun olması gerekmektedir.

Erzincan müşteri temsilcisi alım şartları neler; En az lise mezunu olması, 18 ile 35 yaş aralığında olması, etkili iletişim kurabilen, İkna ve analiz yeteneğine sahip olması, MS Office programlarını kullanabilen, Hedef odaklı ve iş kalitesini ön planda tutan, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya 2 yıl tecilli olması gerekiyor.

Başuvuru için >>> https://assistt.hrpeak.com/w/assistt/ilan/harita.aspx

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

TİWİTTER KAMU PERSONEL ALIMLARI 2020 TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.