16 Aralık 2021 ZAMLI Akaryakıt fiyatları

16 Aralık 2021 ZAMLI Akaryakıt fiyatları

16 Aralık 2021 ZAMLI Akaryakıt fiyatları

DOLAR KURUYLA DEV AKARYAKIT ZAMMI

Sürücüler için yapılan son zamlar EPGİS tarafından sosyal medyadan ilan edilmişti. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası  tarafından alınan son karar bir hafta önce olmuştu. 8 Aralık tarihinde ilan edilen duyuru ile bir litre benzinin fiyatına 77 kuruş, bir litre motorin fiyatına ise 31 kuruş zam geldiği ilan edilmişti. Bu zam duyurusundan sadece bir gün önce ise 7 Aralık tarihinde motorin litre fiyatına 66 kuruşluk zam yapıldığı açıklandı. 2 Aralık tarihinde de EPGİS benzine 44 kuruşluk zam yapıldığı duyuruldu. 

Tüm bu zamların ardından ise yeni bir zam yapılması ihtimali duyuruldu. Bir hafta önceki kur ile yeni kur arasında oluşan farkın artması nedeniyle bugün yarın yeni bir zam haberinin açıklanması bekleniyor.

Bu süreçte gözler  Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası duyurusunda olacak. 

Yeni akaryakıt Zammı 1 TL yi GECECEK 

BRENT PETROL FİYATLARIYLA DAHA YÜKSEK ZAM

Dolar kurunun yükselmesinin yanında bir diğer etmen brent petrol fiyatları da yükseldi. Bir iki hafta öncesine kadar 65 dolar bandında kadar gerileyen brent petrol fiyatları 75 dolar bandında kadar yükselmişti. Ancak son gelen bilgilerde fiyatlar 72 dolar seviyesinde yer alıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum