17 bin 610 memur ALINACAK

17 bin 610 memur ALINACAK

17 bin 610 memur ALINACAK

Vatandaşlar arasında Torba yasa yada torba tasarı olarak bilinen Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı dün Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM Genel kurulunda kabul edildi.

15 Bin polis memuru alımı, bin 610 sosyal güvenlik denetmeni,1000 sosyal güvenlik denetmen yardımcısı alımı için kadrolarda ihdas edilmiş oldu

Hatırlayacağınız gibi 15000 polis memuru alımı ve 2610 sosyal güvenlik denetmeni ve yardımcısı alımı ile ilgili tasarının meclis komisyonuna alındığını 28 Mart 2016 tarihinde yaptığımız haberler ile sizler ile paylamıştık.

TBMM Genel Kurulu, Dün yani 14 Nisan 2016 tarihinde Başkanvekili Pervin Buldan başkanlığında toplandı. Bazı milletvekillerinin konuşmalarının ardından TBMM Genel Kurulunda, torba kanun tasarısının görüşmelerine geçildi.

Torba kanun ve torba tasarı meclis kurulunda kabul edildi. Önümüzdeki günlerde resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girecek.

15000 polis memuru alımı, SGK 2610 sosyal güvenlik denetmeni ve yardımcısı alımı içinde kurumlar önümüzdeki haftalarda yada aylarda ilan metinleri yayınlayacaklar. ilanlar yayınlanır yayınlanmaz sizlere haber yapacağız.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum