2 adet aspirini bir bardak suyun içinde ezerek eritin deneyince! Gördüğünüz manzara şok edecek

2 adet aspirini bir bardak suyun içinde ezerek eritin deneyince! Gördüğünüz manzara şok edecek

2 adet aspirini bir bardak suyun içinde ezerek eritin deneyince! Gördüğünüz manzara şok edecek

Cildinize doğal yoldan peeling yaparak sivilce ve siyah noktalarınızdan kurtulmaya ne dersiniz? İşte sivilceli ciltler için aspirin maskesi tarifi...

Haftada bir uygulanan aspirin maskesi ciltte oluşan sivilce ve siyah noktaları azaltıp gözenekleri sıkıştırıyor.

Siz de sivilceli bir cilde sahipseniz bu maskeden faydalanabilirsiniz.

Malzemeler/4 adet aspirin, 1 çorba kaşığı su, 1 çay kaşığı bal

Hazırlanışı ve uygulanışı:Aspirinleri suyun içerisinde eritip içine balı ilave edin. Göz ve ağız çevresi dışında yüzünüze sürüp yaklaşık 15-20 dakika bekletin. Kuruyan aspirini ovarak çıkartın.

Bu maskeyi cildinize haftada bir uygulayabilirsiniz.

SİVİLCELERDEN KURTULMANIN YOLLARI Akne ve sivilceler, hayatın can sıkıcı ve en yaygın cilt hastalıklarındandır. Çoğumuz, hayatımızdaki önemli bir güne veya önemli bir olaya kendimizi hazırlamaya çalışırken, aniden cildimizde beliren sivilce ve kırmızı noktalarla, şaşkın ve sıkıntılı durumlara düşmüşüzdür.
“Pahalı ilaçlara başvurmadan çaresini bulabilir miyim?” diye soruyorsanız, cevabı pek tabi ki evet! Bu sinir bozucu sivilce ve aknelerinizden kurtulmak için, evinizde yapabileceğiniz basit ve doğal ilaçları deneyin

Akne ve sivilceler suyla temastan oldukça iyi biçimde etkilenir, fırsatlarınızı bu yönde değerlendirerek bolca yüzmelisiniz, sonrasında ise saçlarınızın fazla etkilenmemesi için yıkayarak durulayın, cildinizi de nemlendirici bir krem uygulayarak dinlendirebilirsiniz.

Aloe Vera birkaç yoldan sivilceleriniz üzerinde baskı ve tehdit uygular.

Eğer hızlı bir şekilde gelişerek dikkat çekici hale gelen bir mamut sivilceniz varsa ve bunu en kısa yoldan tedavi etmek istiyorsanız, diş macunu içerdiği silica ile iyi bir seçenek sayılabilir.

Bal lezzetinin yanı sıra, naturel bir antibiotiktir. Mükemmel bir sağlık kaynağı olduğu gibi, sivilce ve akneleri de azaltıcı etkisi vardır, yapışma özelliğinden dolayı, ciltte biriken kir ve pislikleri temizleyerek, gözeneklerin nefes almasını sağlar.

Basit bir maske yapmak için baldan yararlanın, iki yemek kaşığı altın iksiri balı bir çay kaşığı tarçın ile karıştırarak, yüzünüzün sivilceli bölgelerine uygulayın.

Kendinizi kirli ve pasaklı hissedebilirsiniz, netice alabilmek için tahminen 10 dakika sabredin, daha sonra yüzünüzü ılık su ile bolca durulayın.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL ÖĞRETMEN MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS PERSONEL ALIMLARI FACEBOOK SAYFAMIZI HEMEN BEĞENİN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.