2 Bin 385 Büro Memuru Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

2 Bin 385 Büro Memuru Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

2 Bin 385 Büro Memuru Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilanlar kapsamında 2 bin 385 kişilik büro memuru alım ilanı yayımlandı. Konu ile ilgili olarak büro memuru alımı için başvuru yapacak olan adayların belirlenen başvuru şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

Ayrıca başvurularda adayların deneyimli olması, ek sertifika sahibi olması, ehliyet sahibi olması ve aktif araç kullanabiliyor olması söz konusu ilanda tercih sebebi olacaktır. 

İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek büro memuru alımı için, başvurulardan önce mutlaka İŞKUR üye profilinizdeki bilgilerin güncel ve eksiksiz olduğundan emin olunması gerekmektedir. Başvuru yapacak olan adayların mağdur olmamaları adına hangi ilana başvuru yapacaklarsa ilan numaralarını ayıt etmeleri ve bu numaralar doğrultusunda İŞKUR'un resmi web adresi üzerinden giriş yaparak veya İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinden yapabilirler. 


 
NE KADAR MAAŞ ALACAKLAR?
İlana başvuru yapacak olan adaylar işe alındıkları taktirde büro memuru olarak görev yapackalardır. Bu bağlamda büro memuruları 2 bin TL ile 3 bin TL arasında iş yoğunluğuna, tecrübeye ve personelden istenenlere göre maaş alacaklardır. 

GÖREV DAĞILIMI

Büro memurları ofis içerisinde gerekli olabilecek arşivleme, dosya kayıt işlemleri gibi görevleri yerine getirirler. Belgelerin hazırlanması, faturaların oluşturulması, evrakların takip edilmesi ve bunların kayıtlarının bilgisayar ortamına girişinin sağlanması noktasında sorumluluk alırlar ve bunların çözümlerini hayata geçirirler.

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.