2 Büyükşehir Belediye Başkanlığı 315 Personel Alıyor

2 Büyükşehir Belediye Başkanlığı 315 Personel Alıyor

2 Büyükşehir Belediye Başkanlığı 315 Personel Alıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına ve İlçe Belediyelerinde istihdam edilmek üzere 25 – 40 yaş aralığında tercihen lise mezunu daimi 85 güvenlik görevlisi personeli alımı yapacağını duyurdu.

İlgili adayların başvuru şartları nasıl başvuru yapacakları haberimizin devamında bulabilirsiniz. Başvuruda bulunacak adaylar için özel ve genel şartlar;

Adaylar için silahlı güvenlik sertifika belgesinin olması, erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmaması, tercih edilen 1 yıl deneyim sahibi olması ve vardiyalı çalışma sistemine yatkın olması aranmakta olup aşağıda sırasıyla verdiğimiz çalışma prensiplerine uygun çalışacak ve güvenlik görevlileri kamu personeli alımı yapılacaktır.

Disiplinli ve sorumluluk bilinci sahipleri, Esnek ve zamanlı vardiyalı çalışa bilmeniz, engelinizin bulunmaması, Askerlikle ilişiğinizin olmaması, Antalya il sınırları içerisinde ikamet ediyor olan 85 güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır.

Alımlar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 82 kişi Serik Belediye Başkanlığı 1 kişi ve Manavgat Belediye Başkanlığı ise 2 kişi olmak kaydı ile toplamda 85 güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır. Adayların başvuru adresi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına şahsen yapılmakta olup 23 Temmuz 2019 tarihinde sona erecektir.

Antalya Belediye Başkanlığı güvenlik görevlisi personeli alımı kılavuzu için tıklayınız.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı yayınlanan iş ilanına göre 270 kasap personel alımı sınav şartı aranmaksızın alım yapılacağı duyuruldu.

Alımlar başlamış olup 25 Temmuz 2019 tarihinde aşağıda belirtilen adrese online olarak başvuruda bulunabilirsiniz.

270 kasap alımı şartları; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Milli Eğitim Bakanlığı MEB usta kasaplık kursu belgesi sahibi olması, küçük ve büyük baş hayvan kesimi kursu belgesine sahip olanlar, et ürünleri işlemeciliği ustalık belge sahibi veya saymış olduğumuz her hangi bir sertifikası olanlar başvuruda bulunabilirler. İstihdam edilecek kasap alımı personeli geçici olup kısa süreliğine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığında kurban bayramı öncesi ve bitimine kadar görevlendirileceklerdir.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı kasap alımı kılavuzu için tıklayın.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.