2 FARKLI İLDE SYDV ALIMLARI VAR

2 FARKLI İLDE SYDV ALIMLARI VAR

2 FARKLI İLDE SYDV ALIMLARI VAR

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sarıkamış Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde görevlendirilmek üzere bir kamu personeli alımı yapacağını ilan edildi. Kars Sarıkamış Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 1 büro görevlisi alımı yapacak. Sarıkamış SYDV personel alım ilanına başvuru şartları, SYDV personeli maaşları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı büro görevlisi kamu personeli ilanına son başvuru tarihi tün detaylar haberimizde yer alıyor.

Sarıkamış Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların, üniversitelerin 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, İşletme Fakülteleri, İktisat Fakülteleri, Siyasal Bilgiler, Sosyal Hizmetler fakültelerinden mezun olarak en az lisans diplomasına sahip olmaları isteniyor. SYDV adaylarının iyi derecede bilgisayar (Windows,Word, Excel, Powerpoint vb. ofis programları) kullanabiliyor olmaları ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gerekiyor.

Lisans mezunları için geçerli olan 2016 yılı KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gerekiyor. Adayların, Web Tasarım sertifikasın ve Bilgisayar İşletmeni sertifikasına sahip olmaları ilanda belirtiliyor. Adayın son 6 ay içinde Sarıkamış İlçe sınırlarında ikamet ediyor olması ve bunu ikametgah belgesi ile belgelemesi isteniyor. Kars Sarıkamış Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) işe alınan kamu personelinin en az 5 yıl işten ayrılmayacağını kabul ve taahhüt etmesi şartı bulunuyor.

Sarıkamış Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) kamu personeli alım ilanına başvurular 20 Kasım 2016 tarihi itibariyle sona erecek. İlana başvurular aile ve sosyal politikalar bakanlığının sosyal yardımlar internet sitesinden yapılacak. Kars Sarıkamış Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Büro Görevlisi maaşları 2.566 TL ile 2.822 TL arasında, vakfın bulunduğu ilçe sınıflandırmasına göre değişiyor. Sarıkamış SYDV personeli Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez ikramiye alıyor. Kars Sarıkamış SYDV Büro Görevlisi ilanına başvuru için TIKLAYINIZ.

Afyon

Afyon Emirdağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) personel alımı başvuruları için adayların öncelikle işletme, iktisat, siyasal bilgiler ya da sosyal hizmetler bölümlerinden mezun olmuş olması gerekiyor. Adaylarda aranan diğer şartlar resmi yazışmalar yapabiliyor olmak, iyi derece bilgisayar ve ofis programları kullanabiliyor olmak, bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak olarak ilanda belirtiliyor.Bunların yanında 2015 veya 2016 KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gerekiyor.

Afyon Emirdağ SYDV kamu personeli alımı başvuruları 14 Kasım tarihine kadar alınacak. Adayların başvuru yapabilmek için Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesinden sisteme giriş yapmaları gerekmekte. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında büro görevlisi pozisyonunda çalışan personeller aylık 2.566 - 2.822 TL aralığında bir ücret alıyor. Ayrıca personellere yılda iki kez ikramiye ödemesi yapılıyor. Emirdağ SYDV kamu personeli alımı SYDV Büro Görevlisi ilanına başvuru için TIKLAYINIZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum