2 gün önce babasını arayıp, "Ben şehit olacağım baba' demiş

2 gün önce babasını arayıp, "Ben şehit olacağım baba' demiş

2 gün önce babasını arayıp, "Ben şehit olacağım baba' demiş

Dün gece İdlib'de yaşanan hain hava saldırısında 33 askerimiz oldu. Şehit olan kahraman askerlerimizden biri de 24 yaşındaki Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'di. Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan Tüzel'in ailesine, acı haber bugün ulaştı. Şehidin acılı babası Şuayip Tüzel, yaptığı açıklama ile herkesin yüreğini yaktı. Tüzel, oğlunun 2 gün önce kensini aradığını ve şehit olacağını söylediğini belirtti.
SURİYE'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in (24) acı haberi, Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan ailesine verildi. 

Erdemli Kaymakamı Avni Kula ile beraberindeki heyet, sabah saatlerinde, acı haberi şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in Alibeyli Mahallesi'nde oturan babası Şuayip ile annesi Gülten Tüzel'e verdi. 7 kardeş olan Tüzel'in babaevi, Türk bayraklarıyla donatıldı. Tüzel ailesinin yakınları ve komşuları da taziye için eve geldi. Şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in cenazesinin, Erdemli'de toprağa verileceği öğrenildi. 

İKİ GÜN ÖNCE BABASINA ŞEHİT OLACAĞINI SÖYLEMİŞ

İdlib'deki hava saldırısında şehit düşen Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in babası çiftçi Şuayip Tüzel, aldığı acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Yakınları tarafından teselli edilmeye çalışılan acılı baba oğlu ile en son 2 gün önce, telefonla konuştuğunu anlattı. Baba Tüzel, "Oğlum, iki gün önce telefonla beni aradı. Ben şehit olacağım baba' dedi. Ben de kendisine dikkatli olmasını, kendisini iyi bakmasını söyledim" diyerek, gözyaşı döktü. 

Şehit Tüzel'in cenazesi, Erdemli'nin Alibeyli Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.