2 Nisan Polisevi Personel Alımı

2 Nisan Polisevi Personel Alımı

2 Nisan Polisevi Personel Alımı

2 Nisan Polisevi ’ nce  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 2 kişi Pide Ustası unvanıyla kamu işçisi olarak Geçici süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 30 Eylül 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Pide Ustası alımı için : Yapılacak olan Güvenlik tahkikatından olumlu sonuç almak, Başvuru süresi içinde usulüne göre ve gerekli belgeleri İki Nisan Polis Evi Şube Müdürlüğüne teslim etmek, Resmi kurumlardan Sağlık raporu almak, İş ile ilgili olarak herhangi bir yerde daha önceden en az 5 yıl çalıştığını belgelemek(Resmi Kurum veya Özel Sektörde alınan yazı ile belgelemek) gerekmektedir.

İşe alımlar kurayla yapılacak olup kura bilgileri şu şekilde paylaşılmıştır: Noter huzurunda kura çekimi 17 Ekim 2016 tarihinde Edremit Polisevi Misafirhanesi'nde saat 14:00'da yapılacaktır.

İlana başvuracak adayların (00003396270) iş ilan no ile Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 30 Eylül 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir.

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.