2 şehir noter alımı yapılacak 19 Nisan 2020

2 şehir noter alımı yapılacak 19 Nisan 2020

Adalet Bakanlığı Resmi Gazete duyurusu ile 2 şehir noter alımı yapılacak

İŞTE RESMİ GAZETEDE YAYINLANAN NOTER ALIMI 2020 DUYURU

Münhal noterlikler aşağıda 2019 yılı gayri safi gelirleri ve isimleri yazılı olan noterliklerden birinci sınıf İstanbul Üsküdar Yirminci Noterliği 8.06.2020 tarihinde ve Eskişehir Üçüncü Noterliği 12.06.2020 tarihinde yaş tahdidi nedeniyle kadro boş kalacaktır.

1512 sayılı Noterlik Kanununun 22 ve müteakip maddeleri gereğince Birinci Sınıf Noterlerden bu noterliklere atanmaya istekli olanların ilan tarihinden itibaren bir ay içinde Bakanlık www.vatandas.uyap.gov.tr adresinde yer alan başvuru ekranından güvenli elektronik imza, e-devlet şifresi veya mobil imza ile başvurmaları gerekmektedir.

Atamalar, başvuru ve vazgeçme taleplerinin elektronik ortamda alınarak sisteme işlenmesi sonucu elektronik ortamda gerçekleştirileceğinden fiziken yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Elektronik ortamda başvuru için başvuru kılavuzlarına, www.higm.adalet.gov.tr adresinden ulaşılabilecektir.

Başvurularda UYAP kayıtları esas alınacaktır. Keyfiyet Noterlik Kanununun 22 nci maddesinin ikinci fıkrası uyarınca ilan olunur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.