2 Yaşındaki Çocuk Yumurtayı Açamadı. Annesi İçinden Çıkana inanamadı

2 Yaşındaki Çocuk Yumurtayı Açamadı. Annesi İçinden Çıkana inanamadı

2 Yaşındaki Çocuk Yumurtayı Açamadı. Annesi İçinden Çıkana inanamadı

2 Yaşındaki Çocuk S-ü-rpriz Yumurtayı Açamadı. Annesi İçinden Çıkana İn-anamadı 2 Yaşındaki Çocuk Sürpriz Yumurtayı Açamadı. Annesi İçinden Çıkana İn-anamadı Çocuklar tatlıya ve oyuncaklara bayılırlar. İngiltere’de yaşayan iki yaşındaki Riley Apps de onlardan biri. Minions temalı sürpriz yumurtayı açamayınca annesinden yardım istedi

The Express’ten aktarılanlara göre anne yumurtayı açınca gözlerine inanamamış. Geçtiğimiz şubat ayında Riley annesinden sürpriz yumurtasını açmasını istedi. İyi ki de istemiş!Sophie Brown yumurtayı açınca içinden haplar çıktı. Hapların Tramadol ve MDZ olduğundan şüpheleniliyor. Çocuk onların hepsini yutması halinde komaya girebilir ve hatta ölebilirmiş.Anne, The Express’e “Yanıma gelip, ‘Anne açar mısın?’ diye sordu. Yumurtayı açtığımda içinden haplar çıktı. Gözlerime inanamadım. Hemen polise gittim. Eğer kendi açabilseydi neler olabileceğini hayal bile edemiyorum” dedi.

Sophie’nin 23 yaşındaki erkek arkadaşı Ian King, Riley’ye yumurtayı alan kişiydi. Satılan yumurtanın üretici firma tarafından üretilmediğinden şüpheleniliyor. Çift ise yumurtanın Kinder’e bire bir benzediğini ifade etti.Kinder yumurta ve Ferrero’nun basın sözcüsü, The Express’e “Şüpheli ürün Ferrero tarafından üretilmemiştir.

Bundan sonrası polisin görevidir ve Ferrero adına başka bir yorumda bulunmayacağız” dedi.Sophie, “Genelde oyuncaklarıyla kendi kendine oynar. Başımıza böyle bir şey gelmediğinden de daha önce hiç bu tür bir sorunla karşılaşacağımızı düşünmemiştim” dedi.Sophie, polisin de en az kendisi kadar şaşırdığını ifade etti.

2016’daki bir The Evening Standard haberinde bir başka Kinder yumurtanın içinden kokain çıktığı aktarılmıştı.Sophie’nin uyarısından herkesin haberdar olması için paylaşın. Kaynak:Newsner

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.