20 BİN DEV PERSONEL ALIMI

20 BİN DEV PERSONEL ALIMI

Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından 10 Eylül 2016 tarihinde Sözleşmeli Er Alımı Başvuruları Başladı. KPSS şartı aranmaksızın en az ilköğretim mezunları ilana başvurabilecek

 Kkk Sözleşmeli Er alımı başvuruları internet ortamında online olarak yapılacak. Başvurular 31 Aralık 2016 tarihine kadar devam edeceği açıklandı.

KKK Sözleşmeli Er alımı başvuru şartları: En az ilköğretim veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olup, askerlik hizmetini erbaş ve er olarak tamamlamış ve düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2016 tarihi itibarıyla yirmi beş yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1991 tarihi ve sonrasında doğanlar), En az ilköğretim ve yurt dışındaki dengi okul mezunu olup, askerlik hizmetine başlamamış veya askerlik hizmetini tamamlamamış olanlardan, düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2016 tarihi itibarıyla yirmi yaşından gün almış ve yirmi beş yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1991 tarihi ile 31 Aralık 1996 tarihleri arasında doğanlar)

Ön başvurusu kabul edilen adaylar belirtilen sınav aşamalardan geçecektir. Başvuru evraklarının incelenmesi kayıt kabul faaliyetleri, Ön sağlık muayenesi, Fiziki kabiliyet testi, Mülakat, Sağlık raporu ve güvenlik soruşturma işleminden geçecek.

Askerlik hizmetini bitiren adaylar Varsa ehliyet, askerî ehliyet, aşçı, fırıncı, elektrikçi branşlarına yönelik bonservis, kurs belgesi, diploma veya başarı belgesi asılları ve fotokopileri (Askerliğini aşçı, fırıncı, elektrikçi, kadrolarında çalıştığını gösteren terhis belgesi veya birlik komutanı tarafından imzalı onaylı belgeler), Yapılacak sınavlar sonucunda başarılı olan adaylar, elde ettikleri sınav sonuç puanına göre en yüksekten en düşüğe doğru sıralanacaktır. Adaylar, puanı en yüksekten başlanmak suretiyle idarenin ihtiyaçları dikkate alınarak kontenjanlar doğrultusunda nitelik durumlarına göre asil/yedek olarak sınıflandırılacak ve yerleştirilecektir.

KKK Sözleşmeli Er alımına hemen başvuru için Tıklayınız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum