2013 EKİMDE 10 MİLYON EMEKLİYE MÜJDE

2013 EKİMDE 10 MİLYON EMEKLİYE MÜJDE

alışma Bakanlığı, emeklilere promosyon için önümüzdeki hafta banka yetkilileri ile buluşacak.

Emeklilerin heyecanla beklediği promosyon görüşmesinin tarihi belli oldu. Önemli görüşme, önümüzdeki hafta yapılıyor. Takvim'in haberine göre; emeklilerin promosyon isteğini haklı bulan ve bu konuda çalışma yapılması için Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) talimat veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, önümüzdeki hafta banka yetkilileriyle bir araya geleceklerini söyledi. Bakan Çelik, "Bu ilk görüşmede tabii yapılacak genel değerlendirmelerden çıkacak neticeleri yine sizlerle paylaşırız. Umarım hayırlı ve emeklilerin beklediği neticeyi elde etmiş oluruz" şeklinde konuştu.
 
EN AZ 3 GÖRÜŞME
Çalışma Bakanlığı ve SGK yetkililerinin, bankalarla ilk buluşması merakla beklenirken; promosyon konusunda en az 3 görüşme yapılacağı konuşuluyor. Görüşmelerin Ekim ayında tamamlanması planlanıyor. Görüşmelerin tamamlanmasıyla Ekim ayında, emeklilerin alacağı promosyon tutarı, ödeme şekli ve kazanılacak diğer avantajlar belli olacak. Emekliler, promosyon konusunda muradına erecek.
 
HAZIRLIK YAPTILAR
Önümüzdeki hafta yapılacak görüşme için hazırlıklarını yapan bankalar da emeklilere promosyon vermeye sıcak bakıyor. Bu nedenle görüşmelerin emeklilerin istediği gibi sonuçlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.