2018 Öğretmen Seminer Donemı Ne zaman Başlayacak

2018 Öğretmen Seminer Donemı Ne zaman Başlayacak

2018 Öğretmen Seminer Donemı Ne zaman Başlayacak

Öğretmenler 10 iş günü seminer görecek ve her öğretmen seminerlerini görev yaptığı okulda almak zorunda. Seminerler 14 Eylül 2018 Cuma günü tamamlanacak. 17 Eylül 2018 Pazartesi günü ise ilk zil çalacak ve 2018-2019 eğitim öğretim yılı başlayacak. 

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Müdürlüğü tarafından 43501582-774.01.01-E.14762866 sayılı Eylül 2018 Mesleki Çalışma Programı konulu 16 Ağustos 2018 tarihli resmi yazı yayınlanmıştı.

Mesleki Çalışma Programı Üst Yazı 

Mesleki Çalışmaların Amacı; Eğitimin niteliğini geliştirmek ve verimliliği arttırmak, alan bilgisi ve öğretimi konusunda öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak, yenilenen öğretim programları hakkında öğretmenlerin bilgilenmelerini ve içeriğini müzakere etmelerini sağlamak, derslerin işlenişinde uygulanan yöntem ve teknikler, kullanılan öğretim materyalleri ile ölçme ve değerlendirme kriterleri hakkında öğretmenlerin bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmalarını sağlamak, eğitim öğretimde karşılaşılan sorunları tespit etmek ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri geliştirmek, eğitim öğretim sürecinin sistemli bir şekilde değerlendirmesini yaparak bir sonraki yıl için ön hazırlık çalışmalarına zemin hazırlamak, eğitim öğretim uygulamalarındaki iyi örneklerin paylaşılmasını sağlayarak özgün çalışmaları geliştirmek, öğretmenlerin iş birliği hâlinde derslerin öğretimi ile ilgili yeni öğretim materyalleri hazırlamalarına, geliştirmelerine ve paylaşmalarına destek olmaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.