2019 Ağustos Konut kredisi yapılandırma başladı mı?

2019 Ağustos Konut kredisi yapılandırma başladı mı?

2019 Ağustos Konut kredisi yapılandırma başladı mı?

Konut kredisi faiz oranlarında indirim yapılmasıyla birlikte vatandaşlar konut kredilerinde yapılandırma bekliyor. İki yıldan beridir kiriz anlarında ev alıp piyasayı azda olsa hareketlendiren binlerce kişi mağdur ediliyor.

KRİZDE  YÜKSEK FAİZLE AV ALIP PİYASAYA PARA AKITAN YÜZ BİNLERCE KİŞİ KONUT KREDİLERİNİN 0.99 A İNMESİYLE MAĞDUR OLDU.

BANKALAR FAİZLERİ YAPILANDIRMIYOR

Yüksek kredi faiz oranıyla konut kredisi çekenler, Konut kredisi yapılandırma başladı mı? Sorusunun cevabını arıyor. 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından gerçekleştirilen faiz indirimi kararı sonrasında gözler bankalara çevrilmişti. Kamu bankaları sırasıyla konut kredilerinde faiz indirimi yapmıştı. Kamu bankalarının ardından özel bankalarda aynı şekilde konut kredilerinde kısmi olsa da faiz indirimi gerçekleştirdi.

KONUT KREDİSİ YAPILANDIRMA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bankalar tarafından gerçekleştirilen konut kredisi faiz indirimleri sonrasında vatandaşlar merakla yüksek faiz oranıyla çektikleri konut kredilerine yapılandırma için beklemeye başladı. Konur kredilerini yüksek faiz oranlarıyla çeken vatandaşlar bir çok platformda zarara uğradıklarını dile getirmiş ve seslerini yetkililere duyurmaya çalışmıştı.

2019 AĞUSTOS EYLÜL KONUT KREDİSİ YAPILANDIRMA BAŞLADI MI?

Yüksek kredi faiz oranıyla konut kredisi çekenler, Konut kredisi yapılandırma başladı mı? Sorusunun cevabını arıyor. Peki, Konut kredisi yapılandırma başladı mı?

Vatandaşların taleplerini dikkate alan yetkililer ilk olarak enflasyona endeksli konut kredilerinde yapılandırma için harekete geçti. Enflasyona endeksli konut kredilerinde yapılandırma ilk olarak Ziraat Bankası tarafından başlatıldı. Bu haberler birlikte sabit faizli konut kredisi çeken vatandaşlar kendilerinin çektikleri kredilerin de yapılandırması için taleplerini dile getirdi.

Bakalım bankalar konut kredisi mağdurlarının seslerini ne zman duyuracak. gelişmeleri vermeye devam edeceğiz

MEMURLARAHABER.COM

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.