23. Dönem POMEM Mülakatları ve Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

23. Dönem POMEM Mülakatları ve Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

23. Dönem POMEM Mülakatları ve Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

23. Dönem POMEM mülakatları ne zaman? Polis alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 23. Dönem POMEM ile ilgili merak edilenler:

Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine, belirtilen şartları taşımak üzere lisans mezunu 7 bin 200 erkek, 800 kadın, önlisans mezunu bin 800 erkek ve 200 kadın olmak üzere toplam 10 bin öğrenci alımı için başvuru süreci 14 Ekim'de sona erdi.

POMEM MÜLAKATLARI VE BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN?

23. dönem POMEM başvuru sonuçları heyecanla beklenirken, Polis Akademisi tarafından başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağıyla ilgili açıklama yapılmadı. Konu ile ilgili resmi bir açıklama geldiğinde haberimizden takip edebilirsiniz. Öte yandan, Sınava giriş koşulları, sınav takvimi ve diğer hususlar, Polis Akademisinin "www.pa.edu.tr" internet sitesinden ilan edilecek.

TÜM ADAYLAR ÖN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

POMEM sınavına girmek isteyen adaylar, ön sağlık kontrolünde "Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olur" onayını aldıktan sonra sonraki aşamaya geçebilecek.

Eğer bu aşamayı geçemezlerse, sonraki sürece dahil olamayacaklar.

FİZİKİ YETERLİLİK SINAVINDAN EN AZ 60 PUAN ALMAK ZORUNLU

Ön sağlığı geçtikten sonra fiziki yeterlilik sınavına girmeye hak kazanacak olan vatandaşlar, 100 üzerinden 60 puan almaları halinde başarılı olarak kabul edilecek. Bu aşamada adayın fiziki yapısı değerlendirilecek ve kabiliyetleri gözlemlenecek.

.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.