27 Mayıs 2016 ATAMA KARARLARI

27 Mayıs 2016 ATAMA KARARLARI

27 Mayıs 2016 ATAMA KARARLARI

27 Mayıs 2016 tarihli ve 29724 sayılı Resmi Gazete’de atama kararları yayımlandı. Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre; Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Gümrük ve Ticaret, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, İçişleri, Kültür ve Turizm, Maliye, Millî Eğitim, Millî Savunma ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı olmak üzere toplam 11 Bakanlığıa, Bakan Yardımcısı ataması yapıldı. 27 Mayıs 2016 tarihli ve 29724 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren atama kararları;

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında açık bulunan Bakan Yardımcılığına Mehmet Ersoy atandı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Bakan Yardımcılığına Doç. Dr. Hasan Ali Çelik atandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan Bakan Yardımcılığına Orhan Yeğin atandı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığında açık bulunan Bakan Yardımcılığına Fatih Çiftçi atandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan Bakan Yardımcılığına Mehmet Daniş atandı.

İçişleri Bakanlığında açık bulunan Bakan Yardımcılığına Vali Sebahattin Öztürk atandı. Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Bakan Yardımcılığına Doç. Dr. Hüseyin Yayman atandı. Maliye Bakanlığında açık bulunan Bakan Yardımcılığına Dr. Cengiz Yavilioğlu atandı. Millî Eğitim Bakanlığında açık bulunan Bakan Yardımcılığına Orhan Erdem atandı. Millî Savunma Bakanlığında açık bulunan Bakan Yardımcılığına Şuay Alpay atandı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığında açık bulunan Bakan Yardımcılığına Yüksel Çoşkunyürek atandı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.