28 Şubat 2020 Suriye Operasyonu

28 Şubat 2020 Suriye Operasyonu

SON DAKİKA! SURİYE'YEDE BÜYÜK OPERASYON!..

Suriye'den son dakika şehit haberleri! Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye'de Esad rejimine ağır darbe vurdu. Bin 709 rejim unsuru, 3 helikopter, 55 tank, 15 zırhlı araç ve 29 obüs imha edildi. Türk Askerlerimizden şehit ve yaralı olup olmadığı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı

 

Suriye’den son dakika şehit haberleri! Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye’de Esad rejimine ağır darbe vurdu. Bin 709 rejim unsuru, 3 helikopter, 55 tank, 15 zırhlı araç ve 29 obüs imha edildi. Türk Askerlerimizden şehit ve yaralı olup olmadığı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Son dakika haberine göre Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye’de Esad rejimine ağır darbe vurdu. Bin 709 rejim unsuru, 3 helikopter, 55 tank, 15 zırhlı araç ve 29 obüs imha edildi.

Suriye’de şehitlerimiz var mı?

Alınan son dakika bilgisine göre İdlib’ten acı haber geldi. Hatay Valisi Doğan şehitlerimizle ilgili acı haberi verdi.

9 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU
Hatay Valisi Doğan, “İdlib’de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 9 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur” dedi.

Hatay Valisi Doğan: “Ağır yaralılarımız var, yaralılarımızı Cilvegözü Sınır Kapısından Türkiye’ye aldık. Tedavileri devam ediyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.