2'nci Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığı personel alımı

2'nci Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığı personel alımı

2'nci Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığı personel alımı

Kayseri 2'nci Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığına 1 Makine Teknolojisi Teknisyeni, 1 Lastik Teknisyeni, 3 Uçak Gövde Motor Teknisyeni, 1 Marangoz, 3 Elektrikçi, 2 Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, 3 Motor Yenileştirmeni ve 1 Uçak Mühendisi olmak üzere toplamda 15 daimi kamu personeli alımı yapılacak.

Başvurular 28 Mart – 6 Nisan 2016 tarihleri arasında Kayseri İş Kur il müdürlüğüne veya İş kur internet sitesi üzerinden online yapılacaktır.

Motor Yenileştirmeci için en az ilköğretim mezunu ve kura ile Uçak Mühendisliği için Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği mezunu ve KPSS sınavı ile Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı için en az ilköğretim mezunu ve kura ile Elektrikçi için en az ilköğretim mezunu ve kura ile Marangoz için en az ilköğretim mezunu ve kura ile Uçak Gövde Motor Teknisyeni için lise mezunu ve KPSS puanı ile Lastik Teknisyeni için en az lise mezunu ve KPSS puanı ile Makine Teknolojisi Teknisyeni için ise en az lise mezunu ve KPSS puanı dikkate alınacaktır.

Başvurularda Kamu Personeli Seçme Sınavı dikkate alınacak bölümler için 2014 KPSS sınav puanından en az 60 puana sahip adayların başvuruları alınacaktır.

Kura ile alım yapılacak bölümler için ise Kayseri 2'nci Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığın 9 Nisan 2016 tarihinde kura yapılacaktır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.