3 Bin 500 Taşeron Kadroya Geçti ve Yeni Bin 280 Alım Gerçekleşecek

3 Bin 500 Taşeron Kadroya Geçti ve Yeni Bin 280 Alım Gerçekleşecek

3 Bin 500 Taşeron Kadroya Geçti ve Yeni Bin 280 Alım Gerçekleşecek

Ulaştırma , Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan karayolları ve karayolları personeli hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Hem iş makinesi gücü hem de personel gücü olarak kendilerini güçlendireceklerini ifade etti. 170 milyon liralık iş makinesi alımı ve bin 280 teknik personel alımı yapacaklarını ifade etti.

Açıklamayı Bakan Arslan Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Konferans Salonun’da yaptı. Burada çalışmakta olan 3 bin 500 taşeron işçinin kadroya geçmesine ilişkin katıldığı törende yeni iş için de müjdelerde bulundu.

Arslan , kendisinin Başbakan Binalı Yıldırım’ın yerine geçtiğini ve bu görevde bulunmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Bakanlık olarak sıkı bir çalışma yürüttüklerini ve herkesin görevinin layıkıyla yerine getirdiğini açıklayan Arslan önündeki dönem de aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğini açıkladı.

Arslan ayrıca taşeron işçiler konusuna da değindi. Ak Parti hükümetinin taşeron işçilerin kadroya alınması için ciddi mesafeler katettiğini dile getirdi. Buna örnek olarak ise Karayolları bünyesinde işe alınan 3 bin 500 taşeron işçiyi gösterdi  ve taşeron işçilere şunları söyledi : “Siz, kadroya alımların ilk örneklerisiniz. Ben kadrolu işçi olsam dünden daha çok çalışırım demeniz lazım. “ dedi.

Kadroya alınan işçilerin ise 15 Temmuz’da işe başlayacaklarını ifade etti ve bu yeni haber taşeron işçiler yeni bir umut oldu. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.