3 kamu kurumu toplamda 76 kamu personeli alacak

3 kamu kurumu toplamda 76 kamu personeli alacak

3 kamu kurumu toplamda 76 kamu personeli alacak

EDAŞ 30 kamu personeli alımı detayları şu şekilde; TEDAŞ daimi işçi alımları için başvurular 17 Ekim-26 Ekim olarak duyurulmuştu. TEDAŞ farklı bölgelere ve illere 19 elektrik mühendisi, 10 harita mühendisi ve 1 orman mühendisi alımı yapacak. Elektrik mühendisi, harita mühendisi ve orman mühendisi alımı için aranan şartlar ise üniversitelerin mühendislik fakültesinden mezun olmak olarak belirtildi.

TEDAŞ 30 kamu personeli alımı ilanı için TIKLAYINIZ

Gazi Üniversitesi 30 sözleşmeli personel alımı detayları şu şekilde; KPSS şartı aranıyor. Gazi Üniversitesi'ne özel bütçe kapsamında 6 hemşire alınacak. Ayrıca döner sermaye bütçesi kapsamında 5 hemşire, 3 sağlık teknikeri, 1 laborant, 3 patoloji teknikeri, 3 diğer sağlık personeli ve 10 röntgen teknisyeni alınacaktır. Gazi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 12 Ekim'de başlamıştı ve yarın yani 26 Ekim'de sona eriyor.

İlanın detayları için TIKLAYINIZ

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 15 uzman yardımcı alım ilanının detayları ise şu şekilde; Kamu Personeli Seçme Sınavı puan türü olarak KPSSP-117 şartı aranıyor ve en az 80 puan şartı bulunuyor.

İlanın detayları için TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.