3 üniversiteye 77 akademik personel alımı yapılacak

3 üniversiteye 77 akademik personel alımı yapılacak

3 üniversiteye 77 akademik personel alımı yapılacak

Akademik personel alım ilanı kapsamında, Hacettepe Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi için duyuru yapıldı. Üç üniversite için toplam 77 akademik personel alımı yapılacağı ilan edildi. Akademik personel alım ilan detayları haberimizde yer alıyor.

Hacettepe Üniversitesi 14 Profesör, 3 Doçent, 23 Yardımcı Doçent akademik personel alımı yapacak. 

Akademik personel alımları Diş Hekimliği, Eczacılık, Edebiyat, Eğitim, Fen, Hemşirelik, Hukuk, İktisadi Ve İdari Bilimler, Mühendislik, Sağlık Bilimleri, Tıp Fakültesi, Kanser Enstitüsü, Ankara Devlet Konservatuvarı, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’na yapılacak. Adaylar başvurularını 27 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapabilirler.

 Yardımcı Doçent kadrosuna başvuruların ilgili Dekanlığa, Profesör ve Doçent kadrolarına başvurular ise Rektörlüğe (Yazı İşleri Müdürlüğüne) yapılacağı ilan edildi.Kastamonu Üniversitesi 2 Profesör, 3 Doçent, 16 Yardımcı Doçent akademik personel alımı yapacak. Akademik personel alımları Eğitim, Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, İlahiyat, Mühendislik ve Mimarlık, Orman, Su Ürünleri ve Turizm Fakültesine yapılacak.

 Profesör ve Doçent adaylarının Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına, Yardımcı Doçent adaylarının ise ilgili birimlerine şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.

 İlana başvurular bugün itibariyle başladı, başvurular 15 gün sonra son bulacak.Süleyman Demirel Üniversitesi 10 Profesör, 6 Doçent, akademik personel alımı yapacak. Öğretim üyesi alımları Eğitim, Fen Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik, Orman, Tıp, Ziraat Fakültelerine yapılacağı duyuruldu.

 Adaylar başvurularını bugünden itibaren 15 gün içerisinde yapabilirler. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.