32 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu, eşini ima ederek "Dedeyle aran nasıl?" diye soran takipçisine böyle yanıt verdi

32 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu, eşini ima ederek "Dedeyle aran nasıl?" diye soran takipçisine böyle yanıt verdi

80 yaşındaki ABD'liyle evlenen 32 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu, eşini ima ederek "Dedeyle aran nasıl?" diye soran takipçisine böyle yanıt verdi

Meltem Miraloğlu 'dede' sorusuna güldü geçti!
Oyuncu Meltem Miraloğlu, önce iş teklifi olmadığı için 80 yaşındaki ABD’liyle evlendiğini söyledi. Sonra "Buraya gelmek doğru karardı" dedi. Ardından "Proje olursa ülkeme dönerim" itirafı yaptı.

Türkiye'de iş bulamadığı için ABD'ye yerleştiğini söyleyen 32 yaşındaki oyuncu, önceki gün de Instagram'dan zafer işareti yaptığı bir fotoğrafını yayınladı.

Meltem Miraloğlu, bu kareye, "Hayatımda aldığım en doğru karar Amerika'ya gelmekti. Amerika'yı ve Amerikalılar'ı çok seviyorum. Bu düşüncem ölene kadar bakidir" notunu düştü.


Bir dediği bir dediğini tutmayan oyuncu, bir takipçisinin "Ay Yapım'dan teklif gelse Türkiye'ye döner misin?" sorusuna, "Evet dönerim" yanıtı verdi. Miraloğlu'nun kafası karışık halleri dikkat çekti.

32 yaşındaki Miraloğlu, 80 yaşındaki eşini ima ederek "Dedeyle aran nasıl?" diye soran bir takipçisine ise 'gülen surat' emojisiyle karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.