36 bin kadını dolandıran kadın:  Kadınlar bıçaklanınca kendilerine geliyorlar

36 bin kadını dolandıran kadın: Kadınlar bıçaklanınca kendilerine geliyorlar

36 bin kadını dolandıran kadın: Kadınlar bıçaklanınca kendilerine geliyorlar

Canlı yayında herkes o sözleri duyunca şoke oldu! Stüdyo bir anda buz kesti! "Her kadın bıçaklansın. Bir zahmet lütfen erkeklere uyarım. Kadınlar bıçaklanınca kendilerine geliyorlar"

AVA İşyerim' isimli bir şirket tarafından dolandırıldığını iddia eden kadınlar, Esra Erol'un programına katıldı. Programda şirketin ortaklarından Suna Uçanlar'a ait olduğu belirtilen bir video izleyenleri hayrete düşürdü. Uçanlar'ın videoda "Her kadın bıçaklansın. Bir zahmet lütfen erkeklere uyarım. Kadınlar bıçaklanınca kendilerine geliyorlar" dediği duyuluyor.

36 bin kadını dolandıran kadın:  Kadınlar bıçaklanınca kendilerine geliyorlar
Gökhan Özoral ve Suna Uçanlar tarafından kurulan ‘AVA İşyerim' isimli bir şirketin, tüm Türkiye’de sosyal medya aracılığıyla kadınlara yönelik ilanlar vererek, 81 ilde 36 bin kadını dolandırdığı iddiaları Türkiye gündemine oturdu. Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına bugün AVA Şirketi mağdurları konuk oldu.
Gözyaşları içinde yaşadıkları mağduriyeti Esra Erol'a anlatan kadınlar, “Bizi büyük vaatlerle kandırdılar. İnsanlar kumbaralarını patlatarak üye oldu. Kadınlar ayakta durmalı, güçlü olmalı diyerek aile düzenimizi bozdular. Her gün tehdit ediliyoruz, İnandık, yıkıldık ve çok korkuyoruz” dediler.


“ERKEKLERE UYARIM…”
Ayrıca, şirketin ortaklarından Suna Uçanlara ait olduğu belirtilen video izleyenleri bir hayli rahatsız etti. Uçanların videoda “Her kadın bıçaklansın. Bir zahmet lütfen erkeklere uyarım. Kadınlar bıçaklanınca kendilerine geliyorlar” dediği duyuluyor.
Binlerce kadının ihbarı üzerine harekete geçen Esra Erol, “Kişisel bilgilerinizi kimseye vermeyin, sosyal medya da ek iş fırsatı şeklinde yapılan yorumlara itibar etmeyin” diyerek mağdur kadınlara destek olacağını ifade etti.

2018 MEMUR - PERSONEL ALIMLARINI TELEFONUNUZA SİTE SİTE DOLAŞMADAN DİREK BİLDİRİMLE GÖNDERİYORUZ TIKLAYIN İNDİRİN TÜRKİYEDE İLK OLAN UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARINI KAÇIRMAYIN

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.