3600 Ek göstergede müjdeli haber bekliyoruz

3600 Ek göstergede müjdeli haber bekliyoruz

3600 Ek göstergede müjdeli haber bekliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Ak Parti Seçim Beyannamesi'nde 3600 ek gösterge müjdesini vermişti. Erdoğan, "Polis, öğretmen, hemşire, din görevlilerimize bir müjde vermek istiyorum. Diğer idarecilerimizin emeklilik ek göstergelerini 3 bin 600'e çıkaracağız" diyerek müjdelemişti.

MHP MECLİS'E SUNMUŞTU
Konu ile ilgili olarak MHP'den önemli bir adım gelmiş ve memurlar için 3600 ek gösterge düzenlemesi ile ilgili kanun teklifini Meclis Başkanlığına sunmuştu.

3600 ek gösterge Meclis'e sunuldu! İşte tam metin haberi için tıklayınız.

Meclis'e sunulan kanun teklifinde ek gösterge rakamları tüm hizmet sınıfları için hiyerarşik sıra ile yeniden belirlenmiş ve yardımcı hizmetler sınıfında bulunan personel de ek gösterge kapsamına alınmıştı.

MHP ek gösterge düzenlemesinde Türkiye Kamu-Sen'in ek gösterge çalışmasından yararlanılarak teklifin Meclis'e sunulduğunu ifade etmişti.


KAMU-SEN'E ZİYARET
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım Türkiye Kamu-Sen'i ziyaret etti.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve bağlı sendikaların Genel Başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette gündem ve çalışma hayatına dair değerlendirmelerde bulunuldu.

KAHVECİ: VERDİĞİNİZ DESTEK İÇİN KAMU GÖREVLİLERİ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Kamu-Sen Genel Başkanı Kahveci, çalışma hayatının bir çok sorunu olduğunu vurgularken, Milliyetçi Hareket Partisi’nin gösterdiği duyarlılıklar için teşekkür etti.

EK GÖSTERGEDE MÜJDELİ HABER BEKLİYORUZ
Son olarak ek gösterge konusunda MHP’nin kanun teklifi verdiğinin altını çizen Genel Başkan Kahveci, memurların kısa zamanda TBMM’den müjdeli bir haber beklediklerini belirtti. Genel Başkan Önder Kahveci, MHP’nin kamu görevlilerine verdiği destek içinde teşekkürlerini iletti.

KAMU ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI BİLİYORUZ
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’da Türkiye’nin ve kamu çalışanlarının sorunlarını bildiklerini ve yakından takip ettiklerini belirtirken, gereken desteğin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da verileceğini ifade etti.

TÜRKİYE KAMU-SEN’İN GÖRÜŞLERİNİ ÖNEMSİYORUZ
Türkiye Kamu-Sen’in yeni Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerini sunan MHP heyeti konfederasyon olarak Türkiye Kamu-Sen’in çok önemli ve etkin bir kuruluş olduğuna vurgu yaptılar. Büyükataman ve Yıldırım Türkiye Kamu-Sen'in görüş ve önerilerinden daima faydalanmaya devam edeceklerinin altını çizdiler.sgkrehberi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.