'3700 yılından geliyorum' dedi savaşın tarihini verdi!

'3700 yılından geliyorum' dedi savaşın tarihini verdi!

'3700 yılından geliyorum' dedi savaşın tarihini verdi!

3700 yılından geliyorum' dedi anlattıkları şoke etti... ApexTV isimli sayfada yayınlanan bir videoda isminin Mike olduğunu söyleyen bir kişi zaman yolculuğu yaptığını iddia etti.

Fransa'da doğduğunu 14 yaşına kadar orada yaşadığını fakat aslen Yunan olduğunu söyleyen Mike 14 yaşındayken Kanada'ya taşındıklarını belirtti.

Kanada'ya taşındıktan sonra bilime merakının arttığını belirten Mike 18 yaşındayken ülkedeki Ulusal Güvenlik Laboratuvarı'nda işe girdiğini ve burada birçok gizli operasyonlarda yer aldığını söyledi.

Bu operasyonlar ise, yeni askeri aletler, yenilikçi kıyafetler ve zaman makineleri...

Zaman makinesinden bahseden Mike, 1 yıl önce zaman makinesiyle deneyler gerçekleştirdiklerini, birçok kişiyi gruplar halinde ya da tek olarak geleceğe gönderdiklerini ileri sürdü.

 Kendisinin de ayrıca bu gruplardan birinde olduğunu söyleyen Mike ana hedeflerinin 3700 yılı olduğunu ama rastgele yıllara gittiklerini söyledi.

3000 yılından sonra insanlığın yerini robotların, yapay zekaların ve yazılımların alacağını öne süren Mike, petrolün işe yaramayacağını ve para etmeyeceğini söyledi.

Mike her şeyin güneşten elde edilen elektrikle çalıştığını, arabaların güneş panelleriyle kaplı olduğunu öne sürdü

İnsan miktarının çok azalacağını söyleyen zaman yolcusu, 3 milyar insanın, bir milyon da robotun olduğunu belirterek 3 farklı robot çeşidinden bahsetti.

 Mike'ın iddialarına göre bazıları sadece makine, bazıları yazılım, bazıları ise bireysel yapay zeka işletme sistemine sahip.

En büyük robot çiftliğinin ABD'de olduğunu belirten Mike, 3600 yılında ise her şeyin değiştiğini söyledi.

 Dünyadaki robot miktarının 3 milyondan 4 milyona çıktığını söyleyen Mike, robotların gerçek insana benzeyeceklerini ileri sürdü.

 Robotların kafelerde, otellerde ve restoranlarda çalıştığını iddia etti

20 Eylül 3700 yılında dünyadaki tüm robotların savaş başlatacağını belirten zaman yolcusu yüzde 30'un üzerinde insanın yok olacağını söyledi.

Mike, iddialarını güçlendirmek için robot vücudundan alınmış bir parça getirdiğini söyledi.

20 Eylül 3700 yılında dünyadaki tüm robotların savaş başlatacağını belirten zaman yolcusu yüzde 30'un üzerinde insanın yok olacağını söyledi. Mike, iddialarını güçlendirmek için robot vücudundan alınmış bir parça getirdiğini söyledi

Gelecekten getirdiği parçayı, kendi elleriyle öldürdüğü bir robot tilkiden aldığını öne süren Mike bunu kameralara gösterdi.

Mike ayrıca tilkilerin inanılmaz hızlı olduğunu, çok yüksekten zıpladığını, onları devre dışı bırakmanın da çok zor olduğunu belirtti.

Gelecekten getirdiği parçayı, kendi elleriyle öldürdüğü bir robot tilkiden aldığını öne süren Mike bunu kameralara gösterdi. Mike ayrıca tilkilerin inanılmaz hızlı olduğunu, çok yüksekten zıpladığını, onları devre dışı bırakmanın da çok zor olduğunu belirtti.

 ApexTV, YouTube ve Instagram üzerinde yayın yapıyor ve çoğunlukla gelecekten geldiğini öne süren kişilerin iddialarına yer verilen videoları yayınlıyor.

 Zaman yolcusu olduğunu iddia eden gencin anlattıkları sosyal medyada tartışma konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.