4 Üniversite 270 Sözleşmeli Memur Alımı HAZİRAN 2017

4 Üniversite 270 Sözleşmeli Memur Alımı HAZİRAN 2017

4 Üniversite 270 Sözleşmeli Memur Alımı

Cumhuriyet Üniversitesi 77 personel alım ilanı yayınladı. 58 hemşire, 3 ebe, 1 diyetisyen, 12 sağlık teknikeri, 1 büro personeli ve 2 destek personeli (aşçı) alımı yapılacaktır.

Başvurular son başvuru tarihi olan 5 Temmuz 2017 tarihine kadar Cumhuriyet Üniversitesi resmi internet sayfasından temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte Personel Dairesi Başkanlığı’na şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

İALANA ULAŞAMK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Erciyes Üniversitesi 113 Sözleşmeli Personel Alımı 2017

 Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde (Tıp Fakültesi Hastaneleri) istihdam edilerek ücretleri özel bütçeden karşılamak üzere; 1 (bir) Eczacı, 1 (bir) Diyetisyen, 1 (bir) Fizyoterapist, 102 (yüz iki) Hemşire ve 8 (sekiz) Sağlık Teknikeri olmak üzere toplam 113 (yüzonüç) sözleşmeli personel alınacak 

İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Ege Üniversitesi Sözleşmeli 32 Personel Alımı yapıyor

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak, 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, 2016 yılı KPSS (B) grubu sınavından KPSS(P3) puanına sahip olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak.

İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi En Az Lise Mezunu 48 Memur ALIMI 2017

 Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesinde 657 sayılı DMK’nın 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere lise, önlisans ve lisans mezunu sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağı AÇIKLANDI

İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.