40 Bin Kamu Personeli Alımı İlanı

40 Bin Kamu Personeli Alımı İlanı

40 Bin Kamu Personeli Alımı İlanı

Devlet Personel Başkanlığı'nın internet sitesinde yayımlanan ilanlara göre kamuya farklı pozisyonlarda 40 bin memur alımı yapılacak.

Güneş Gazetesinin aktardıklarına göre birçok kurumda yüzlerce yeni personel istihdam eden kamu, ihtiyaç duyulan kadrolara alım için ilana çıkmaya devam ediyor. Öğretmen, sözleşmeli er, askeri personel başta olmak üzere çeşitli görevlerde 37 bin yeni personel daha alınacak.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN E-DEVLET'E GİRİŞ YAPILACAK

Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sitesinde yayımlanan ilana göre, Milli Savunma Bakanlığı’nca Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 13 bin sözleşmeli er alımı yapılacak. Adaylar “personeltemin.msb.gov.tr” internet adresinden e-Devlet şifresiyle giriş yaparak başvuru yapabilecek. Başvuran adaylar, test ve mülakatlara alınacak.

JANDARMA'DA SON TARİH 13 MART

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere de 3 bin 40 erkek, 335 kadın olmak üzere toplam 3 bin 375 askeri personel alımı yapılacak. Ön başvurular,“https://vatandas.jandarma.gov.tr /PTM/Giris” adresi ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet vasıtasıyla 13 Mart’a kadar yapılacak.

MEB 20 BİN ÖĞRETMEN ALACAK
Milli Eğitim Bakanlığı da bu yıl alacağı 20 bin öğretmen için takvimi açıkladı. Ön başvuruların 26 Mart-1 Nisan tarihlerinde olacağı alım için sözlü sınavlar, 12-30 Haziran’da düzenlenecek.

DİĞER ALIMLAR

- Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Başkanlığı’na 10 müfettiş yardımcısı alınacak. Başvurular 15 Mart’ta sona erecek.


 
- Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, 356 işçi alacak. İşgücü talepleri, 9-15 Nisan arasında İŞKUR’da yayımlanacak.

- Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğü de 40 sözleşmeli personel alımı için ilana çıktı. Başvurular, 1-15 Mart’ta üniversitenin personel daire başkanlığına şahsen yapılacak.

- Savunma Sanayi Başkanlığı, 15 proje mühendisi, 19 proje asistanı olmak üzere 34 kişi alacak. Adaylar başvurularını,1 -15 mart arasında yapacak.

- Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, aralarında itfaiye eri, zabıta, mühendis, tekniker ve bilgisayar işletmeninin de olduğu 387 personel istihdam edecek. Başvurular 6 Mart’a kadar.

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.