4/D KHK'lı Taşeron İşçilerin Ramazan Paraları İkramiyeleri Hesaplara Yattı

4/D KHK'lı Taşeron İşçilerin Ramazan Paraları İkramiyeleri Hesaplara Yattı

4/D KHK'lı Taşeron İşçilerin Ramazan Paraları İkramiyeleri Hesaplara Yattı

Taşeron işçilerin bayram ikramiyeleri hesaplara yattı mı? Taşeron işçiler ramazan bayramında ne kadar ikramiye alacak? İşte bu soruların yanıtları

4/D KHK'lı taşeron işçilerin Ramazan Bayramı paraları-yardımları ne zaman yatacak? Aylardır bu paranın ne zaman yatacağı konusu konuşulurken nihayet bayram paraları hesaplara yatmaya başladı. Taşeron işçilerin bir nebze olsun rahatlatacak olan ramazan bayramı yardımı maaş hesaplarına yatıyor. Kurban Bayramından önce de verilecek olan ikramiyelerle ilgili resmi gazetede de yazı yayımlandı. 

Taşeron işçileri asıl ilgilendiren para ödemesi tediye yardımı. Tediye yardımı için de 31 mayıs ta yatırılacağı söylenmişti. Tediyelerin de yarın hesaplara yatması bekleniyor.

 Bilindiği üzere kamu işçilerine her bayramdan önce ikramiye ödemesi verilmektedir. Ramazan ve Kurban Bayram 'ından önce işçilerin hesaplarına bayram yardımı adı altında düşük miktarda bir ücret yatırılmaktadır. 

Önümüzdeki hafta Salı günü Ramazan Bayramı 'nın ilk günü idrak edilecek. Bayrama kısa süre kala yardımlar işçilerin hesaplarına yatmaya başladı. 

Toplu iş sözleşmesinde bayram yardımı ile ilgili şu ifade yer almaktadır. 

 

Maddede 75 TL rakamı geçmektedir. Ancak bayram yardımında yapılan vegi kesintileri sonraıs işçinin eline 53 TL gibi bir ücret kalmaktadır. 

Bu ödemeler bugünden itibaren hesaplara yatmaya başladı.

TEDİYE ÖDEMELERİ 31 MAYIS 2019 'DA

Kadroya geçen taşeron işçiler ile kamu işçilerine ilave tediye ödemeleri  de bayramdan önce hesaplara yatacak.  30 Ocak 2019 günü yayımlanan Resmi Gazete 'deki Cumhurbaşkanlığı Kararında ilave tediye ödemesinin 31 Mayıs 2019 günü hesaplara yatacağına yer verildi. 

1_580.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum