5 Devlet Kurumu 509 Devlet Memuru Alım ilanı

5 Devlet Kurumu 509 Devlet Memuru Alım ilanı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İSKİ, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Pamukkale üniversitesi ve TEMSAN toplamda 509 kişi alacak

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İSKİ, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Pamukkale üniversitesi ve TEMSAN toplamda 509 kişi alacak ve bu kurumlar için başvuruların en geç 10 Aralık 2018 tarihine kadar yapılması gerekli

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi : Hemşirelik Lisans Programlarından mezun olan 4 Hemşire ve Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü Mezunu olan 5 Hemşire olmak üzere toplamda 9 kamu personeli alımı yapılacak.

Adayların bu yönde KPSS den Lise mezunu için KPSSP94 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.
İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü:

İSKİ toplamda 461 kişilik boş kadro ile farklı Mühendislik pozisyonlarında kamu personeli alımı yapacak. Adaylardan 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise Mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacak.Ayrıca Adaylardan yabancı Dil Sınavı şartı da aranacak.

ilgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi:

 6 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak hemşire alımı yapacak. Adayların Lisans mezunu hemşirelik bölümünden mezun ve Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

İlgili ilan hakkında detaylar için Buraya Tıklayınız.

Pamukkale Üniversitesi:

Pamukkale üniversitesi 1 Lisans mezunu Hemşire, 1 Lise Mezunu Hemşire ve Ön Lisans Mezunu 1 Sağlık Teknikeri alımı olmak üzere toplamda 3 kişilik kadro ile alım yapılacak. Bu yönde adaylardan kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak.

Başvuru şartları ve detaylar için Buraya Tıklayınız.

TEMSAN:

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile ilan yayımlayan TEMSAN bünyesine farklı kadrolarda toplamda 30 kişilik kadro ile personel alacak. Alımlar Ankara ve Diyarbakır illeri için geçerli olup, Elektrik Elektronik Mühendisi, makine mühendisi, Kimya Mühendisi pozisyonlarından alım yapılacak. Ayrıca adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Detaylar için Buraya Tıklayınız.

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

 İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum