50 ve 60 KPSS Puanı İle 744 Memur Alımı İşte Kadro Dağılımı ve Şartlar

50 ve 60 KPSS Puanı İle 744 Memur Alımı İşte Kadro Dağılımı ve Şartlar

50 ve 60 KPSS Puanı İle 744 Memur Alımı İşte Kadro Dağılımı ve Şartlar

Düşük KPSS puanı ile toplamda 744 kişilik boş kadro ile memur alımı yapılacak.

 KPSS 50 ve KPSS 60 puan ile 744 memur alımı yapılacak. 2 farklı ilan ile alımı yapılacak bu adaylardan bazı genel ve bazı özel nitelikler aranmaktadır. Bu bağlamda, Milli Savunma Bakanlığı ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi toplamda 744 kişi alacak. Milli Savunma Bakanlığı 523 Kamu Personeli ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi 221 kişilik kadro ile memur alacak.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR NELERDİR?

Her iki ilan içinde adaylardan bazı genel ve özel nitelikler aranıyor. Buna göre adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartları aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR VE KADRO DAĞILIMI:

Milli Savunma bakanlığı ve Trabzon Büyükşehir belediyesi adaylardan yukarıdaki niteliklere ek olarak bazı özel şartlar arıyor.

Milli Savunma Bakanlığı Kadro Dağılımı ve Özel Şartlar?
 
MSB 523 kişilik boş kadro ile Ankara, İstanbul, Sakarya, Kayseri, Balıkesir, Niğde, Afyonkarahisar, Çanakkale Tekirdağ, Hatay, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Kocaeli, İzmir, Konya, Isparta, Van, Sivas ve Adana illerinde toplamda 523 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak çalışacak Mühendis alımı gerçekleştirecek.
Adaylardan ise, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranacak.Ayrıca alım yapılacak Mühendislik alanına göre belirtilen eğitim seviyesini tamamlamış olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak şartları aranacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kadro Dağılımı ve Şartlar?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yayımladığı iki farklı ilan ile toplamda 221 memur alımı yapacak. Belediye kendi bünyesine 88 Zabıta memuru ve 82 İtfaiye eri olmak üzere toplamda 170 kişi alacak.

Belediye ye bağlı olan TİSKİ ise 2 Memur, 20 VHKİ, 7 Teknisyen, 5 Tekniker, 2 Kimyager ve 14 Mühendis alımı olmak üzere toplamda 51 kişi alacak.

Adaylardan bu yönde özel olarak, Zabıta memuru ve İtfaiye eri alımlarında, 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

ilgili ilanlara başvurular başlamış olup adaylar başvurularını son başvuru gününe kadar tamamlamaları gerekmektedir. Buna göre, Milli Savunma bakanlığına başvurular en geç 21 Aralık 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesine ise başvurular en geç 12 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte belediye ye şahsen yapılacak

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 523 MEMUR PERSONEL ALIMI KILAVUZU İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 221 MEMUR PERSONEL ALIM KILAVUZU İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 51 Memur Alımı Tıklayınız

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

 İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.