6 aylık hamileyken nişanlısından şiddet görmüştü! Müjdeli haber geldi

6 aylık hamileyken nişanlısından şiddet görmüştü! Müjdeli haber geldi

6 aylık hamileyken nişanlısından şiddet görmüştü! Müjdeli haber geldi..

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman'ın eski eşi Ceren Kaplakarslan nişanlısı tarafından 6 aylık hamileyken şiddet görmüştü. Olayların ardından ülkeyi terk ederek Amerika'ya yerleşen Kaplakarslan'dan müjdeli haber geldi. Kaplakarslan bebeğini dünyaya getirdi.
Ceren Kaplakarslan 6 aylık hamileyken nişanlısı tarafından şiddet görmüştü. Şiddete maruz kalan Kaplakarslan Amerika'ya kaçmıştı. Amerika'da hayatına devam eden Kaplakarslan'ın bebeğini dünyaya getirdiği öğrenildi. 

Geçtiğimiz eylül ayında nişanlısı Temel Kankıran tarafından darp edildiği iddia edilen Ceren Kaplakarslan bebeğini Amerika'da dünyaya getirdi. Hamileyken şiddete maruz kaldığı ileri sürülen Kalpakarslan'ın nişanlısına açtığı davalar ise devam ediyor.

Rafet El Roman'ın da eski eşi olan oyuncu ve model Ceren Kaplakarslan geçen eylül ayında nişanlısı Temel Kankıran tarafından darp edildiği iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Şiddet iddialarının ardından annesiyle ülkeyi terk eden oyuncunun, 2019'un son aylarında Amerika'da kızını dünyaya getirdiği ileri sürüldü.

 

HAMİLEYKEN ŞİDDET GÖRMÜŞTÜ

6 aylık hamile olan Ceren Kaplakarslan ile annesi Nuray Deveci'yi silah kabzasıyla vurarak yaraladığı ve tehdit ettiği iddiasıyla tutuklanan yapımcı Temel Kankıran, yargılandığı davanın ilk celsesinde tahliye edilmişti.

 

AMERİKA'DA DOĞUM YAPTI

Ceren Kaplakarslan bir süre hastaneden tedavi olduktan sonra annesi Nuray Deveci'yle Amerika'ya gitti. TV100'ün haberine göre, 31 yaşındaki Kalpakarslan'ın geçen yılın son günlerinde Amerika'da bir kız bebek dünyaya getirdiği ve adını Tuva koyduğu öğrenildi. Kaplakarslan'ın kızının babasına açtığı davalar ise sürüyor.

RAFET EL ROMAN'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI GELMİŞTİ

Eski eşi Ceren Kaplakarslan'ın sevgilisi Temel Kankıran'dan şiddet görmesine çok üzüldüğünü belirten El Roman, "Çok üzüldüm Ceren adına. İlişkinin iç yüzü nedir ne oldu bilmiyoruz ama. Ceren'i o şekilde görmek beni içten yaraladı. O benim eski eşim, dostum. Onu o halde gördüğümde şoke oldum. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun" demişti egehaber 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.