6 Belediye bünyesine 1034 memur Zabıta işçi alımı yapılacak!

6 Belediye bünyesine 1034 memur Zabıta işçi alımı yapılacak!

işte kadrolar!

Yayımlanan son ilanlara göre 6 belediye itfaiye eri ve zabıta memuru kategorisinde toplam da 1034 personel alımı yapacak.

 Yayımlanan son ilanlara göre 6 belediye bünyelerine itfaiye ve zabıta eri kadrolarına toplam1034 kişi alınacak. İşte alım yapan o belediyeler ve detaylar

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Şişli Belediyesi, Üsküdar Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilanları dikkat çekmeye devam ediyor. 

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIM
İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesine KPSS şartlı memur alımı yapacak. KPSS 60 puan şartını taşıyan adaylar arasından 541 itfaiye eri alımı yapılacak. Yayımlanan ilana ilişkin, “541 itfaiye eri alımı yapılacak. İBB resmi duyurusunda başvurularla ilgili, “Sınava girmek isteyen adaylar, 25/5/2021 – 1/6/2021 tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden elektronik ortamda başvuru yaparak BAŞVURU FORMUNU imzalamak üzere indireceklerdir” açıklaması yapıldı.

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Bir diğer ilan da Muğla Büyükşehir Belediyesi için yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Büyükşehir Belediyesine en az lise mezunu 171 memur alınacak. İtfaiye eri ve zabıta kadrolarına yapılacak olan memur alımında başvurular 24 Mayıs tarihinde başlayacak olup, 27 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İzmir Büyükşehir Belediyesi de KPSS puan şartlı memur alımı yayımlayan kamu kurumları arasında yerini aldı. KPSS 60 puan şartı taşıyan adaylar arasından yapılacak olan 100 memur alımı için, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır” 

ŞİŞLİ BELEDİYESİ
Zabıta memur alımı yapacak olan Şişli Belediyesi de 50 kişi alacak. 19 Nisan ve 7 Mayıs tarihi arasında yapılacak olan başvurular için adayların KPSS 70 puan şartını taşımasının yanı sıra B sınıf ehliyeti ya da A2 motosiklet ehliyet sahibi olması gerekmektedir.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ
Üsküdar Belediyesi bünyesine 45 zabıta memuru alımı yapacak. 26 Nisan tarihinde başlayacak olan başvurular 30 Nisan tarihinde sona erecek.

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ
Gaziosmanpaşa Belediyesi KPSS 70 puan ile 30 zabıta memur alım ilanını yayımladı. Yayımlanan ilana göre başvuruların 31 Mayıs ve 4 Haziran tarihleri arasında alınacağı aktarıldı. Başvuruda bulunmak isteyen adayların KPSS puan şartının yanında hem genel hem de özel şartları taşıması gerek

TÜM BU İŞ İLANLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ-1

TIKLAYINIZ 2

  1. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  2. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  3. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.