60 KPSS Puanıyla 3500 Kamu Personeli Alımı Yapılıyor

60 KPSS Puanıyla 3500 Kamu Personeli Alımı Yapılıyor

60 KPSS Puanıyla 3500 Kamu Personeli Alımı Yapılıyor

60 KPSS puanıyla başvuru yapılabilecek pek çok ilan yapıldı. Yaklaşık 1200 Devlet Memuru, 500 belediye personeli, 1500 askeri personel, 1000'den fazla kamu işçisi ve 250 çeşitli kadrodan kamu personeli alımı yapılacağı duruyuldu.

Pek çok farklı pozisyonda yayımlanan personel alım ilanlarında binlerce alım yapılacağı ilan edildi.

Kamu personeli alım ilanları Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden yada Türkiye İş Kurumu'ndan yayımlanan ilanlarla adaylara duyuruluyor. Bu duyuruların dışında ayrıca bazı kurumlar personel alımlarını adaylara kendilerine ait internet siteleri üzerinden paylaşıyorlar. 

Alım yapacak kamu kurumları farklı olduğundan dolayı adaylardan talep edilen koşullarda değişkenlik göstermekte. 

 3 Bin 500 Memur, Kamu İşçisi ve Belediye Personeli ile Askeri Personel alım ilanları Kamu personeli alım ilanları Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden ya da Türkiye İş Kurumu'ndan yayımlanan ilanlarla adaylara duyuruluyor. Bu duyuruların dışında ayrıca bazı kurumlar personel alımlarını adaylara kendilerine ait internet siteleri üzerinden paylaşıyorlar. 

memurlarahaber.com sitesi olarak her türlü memur, işçi,asker veya farklı kamu kurumlarına ait alımları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. İlanlara ulaşmak için buraya tıklayın

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum