60 KPSS Puanıyla Devlet memuru oldu

60 KPSS Puanıyla Devlet memuru oldu

KPSS 2020/8 Sağlık bakanlığın Yerleştirme Sonuçları Açıklandı.

KPSS 2020/8 Sağlık bakanlığın Yerleştirme Sonuçları Açıklandı.

Hangi Kadroya Kaç Puanla atama yapıldı 

Ortaöğretim, Ön Lisans ve Lisans düzeyinde kadrolar için en düşük ve en yüksek puanlar ve yerleştirme sonuçları 

Ortaöğretim mezunları için en düşük puanla yerleşen aday 81,33252 puanla Hemşire olarak T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapıldı.

81,38238 puanla Hemşire olarak T.C. Sağlık Bakanlığı Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine yerleştirildi.

Ortaöğretim mezunları için en düşük puanla yerleşen aday 87,16034 puanla Hemşire olarak T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapıldı.

Yine bu atamayı 84,70602 puanla Hemşire olarak T.C. Sağlık Bakanlığı Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapılan atama takip etti.

Ön Lisans mezunları için en düşük puanla yerleşen aday 75,54799 puanla Sağlık Teknikeri (eczane) olarak T.C. Sağlık Bakanlığı SBÜ İstanbul Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapıldı.

Yine bu atamayı 75,6548 puanla Sağlık Teknikeri (eczane) olarak T.C. Sağlık Bakanlığı Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine yerleştirildi.

Ön Lisans mezunları için en yüksek puanla yerleşen aday 90,38936 puanla Sağlık Teknikeri (anestezi) olarak T.C. Sağlık Bakanlığı SBÜ İstanbul Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapıldı. Yine bu atamayı 90,20161 puanla Sağlık Teknikeri (anestezi) olarak T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine yerleştirildi.

Lisans mezunları için en düşük puanla yerleşen aday 60,95319 puanla Ebe olarak T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapıldı.

Yine bu atamayı 64,48447 puanla Hemşire olarak T.C. Sağlık Bakanlığı Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine yerleştirildi.

Lisans mezunları için en yüksek puanla yerleşen aday 95,11468 puanla Diyetisyen olarak T.C. Sağlık Bakanlığı SBÜ İstanbul Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapıldı.

Yine bu atamayı 92,68991 puanla Fizyoterapist olarak T.C. Sağlık Bakanlığı SBÜ İstanbul Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine yerleştirildi.

KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı
KPSS-2020/8 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler
KPSS-2020/8 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (LİSANS)
KPSS-2020/8 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (ÖN LİSANS)
KPSS-2020/8 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (ORTAÖĞRETİM)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.