65 yaş için yeni düzenleme

65 yaş için yeni düzenleme

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLAR SOKAĞA ÇIKABİLECEK Mİ?

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kalktı mı? sorusunun cevabı netlik kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında koronavirüse karşı alınan yeni kararları açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 65 yaş ve üstünün sokağa çıkma yasağının hafta sonu pazar günü hariç devam edeceğini duyurdu.

 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında koronavirüs salgınında alınan yeni kararları açıkladı. Salgında risk grubunda olması nedeniyle sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar yasağın ne zaman biteceğini merakla bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 65 yaş ve üstünün sokağa çıkma yasağının hafta sonu pazar günü hariç devam edeceğini duyurdu.

İŞTE ALINAN YENİ KARARLAR
Şehirlerarası seyahat sınırlaması 1 Hazirandan itibaren tamamen kaldırılmıştır.

Sokağa çıkma kısıtlamalarının bazılarını bir müddet daha sürdürmekte yarar görüyoruz. 65 yaş üstünün sokağa çıkma sınırlaması 14 – 20 saatleri arasında istisna olma uygulaması devam edecek.


 
Maske mesafe ve temizlik çok önemli.

20 yaş altıyla ilgili sokağa çıkma uygulamasını 18 yaşa indiriyoruz.

1 Haziran tarihi itibariyle restoran, kafe, yüzme havuzu, kaplıca türü işletmeler belirlenen kurallar dahilinde saat 22’ye kadar hizmet vermeye başlayacak. Eğlence mekanları ve nargile satışı bu kapsamın dışında

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.