7 EYLÜL 2016 ATAMA KARARLARI

7 EYLÜL 2016 ATAMA KARARLARI

Beş Bakanlığa ait atama kararları yayınlandı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda Bakanlık Müşaviri Nuraydm ARİKAN’m başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür. Bakanlık Müşaviri Feride YAZIR’m başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet ZOR’un başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür. Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul DARAMA’mn başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür. Artvin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adem KARAMEŞE’nin, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem TOPRAK’m başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür. Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay TAŞ’ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi UZUN’un başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür. Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet ALTIN’m başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür. Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Salih AĞDAŞ’ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Bilim. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda Yozgat Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf ŞAHİN’in başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür. Aydın Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mustafa GÖRGÜLÜ’nün başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda Erzincan Çevre ve Şehircilik Î1 Müdürü Fatih GÜNDÜZ’ün başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mehmet ÖZTÜRK’ün başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 5 inci maddesi gereğince uygun görülmüştür. Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Selami İNCEDALCI’nın bu görevinden alınması, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 2477 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Asım KAFKAS’ ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2477 sayılı maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Gıda. Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda Aydın İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Salih KÖKSAL’ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür. Iğdır İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin ERASLAN’m başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince atamalarına karar verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.