715 mahalle bekçisi alımı başvuruları

715 mahalle bekçisi alımı başvuruları

715 mahalle bekçisi alımı başvuruları

Devlet personel Başkanlığı tarafından 6 Nisan 2016 tarihinde yayınlana kamu personel alımı ilanına göre Şırnak il merkezi ve ilçelerinde görevlendirilmek üzere 715 Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacak.  

Alınacak olan bekçiler 772 Sayılı Çarşı ve Mahalle Bekçisi Kanunu kapsamında Emniyet Hizmetleri Sınıfında görevlendirilecekler. Bekçi alımına İlkokul, Ortaokul, Lise, Önlisans ve Lisans mezunları başvuru yapabilecek. KPSS şartı aranmayacak.

Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımına başvurular 6 Nisan 2016 tarihinde başlamış olup 6 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecektir. Şırnak merkez 205, Beytüşşebap 30, Cizre 205, Güçlükonak 30, İdil 60, Silopi 155, Uludere 30 olmak üzere toplamda 715 bekçi alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru yapabilmek için; Türk vatandaşı olmak, askerlik görevini yapmış olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, kamu haklarından yasaklı olmamak gerekiyor. Başvurular Valilik ve Kaymakamlıklara istenilen belgelerle birlikte yapılacak. Başvuruları kabul edilerek sözlü sınava girmeye hak kazananların listesi 7 Mayıs 2016 tarihinde ilan edilecek.

Sözlü sınav sonuçları 9 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak ve başarılı olanlar 11 Mayıs 2016 tarihinde yazılı sınava girecekler. Aynı gün sınav sonuçları açıklanacak, Asil ve Yedek aday listesi Valilik internet adresinden ilan edilecek. başvurularda ikamet istenmiyor. Şahsen başvuru olacaktır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.