ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI

Abant İzzet Baysal üniversitesi akademik personel alım ilanı yayınlandı. Devlet Personel Başkanlığından yayınlanan ilanda 1 Profesör, 12 Doçent, 13 Yrd. Doçent alınacaktır. Yayınlanan başvuruda başvurma süresi yayım tarihinden itibaren on beş (15) gündür. Yapılan Başvurular ilan edilen birime şahsen yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyeceği bildirildi.

Profesör kadrolarına başvurmak için gereken belgeler doçentlik belgesi, dilekçe ve dilekçeye araştırma eserlerini belirtebilecek, diğer öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı belgesi, fotoğraf ve özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 adet dosyayla Rektörlüğün Personel daire başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Doçent kadrolarına başvurmak için gereken belgeler adaylar dilekçelerine ekleyecekleri, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf ve özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarıyla dört takım dosya ile Rektörlüğün Personel daire başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı doçent kadrolarına başvurmak için dilekçelerine ekleyecekleri, öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf ve özgeçmiş belgeleri ile bilimsel çalışmaları ve yayınlarıyla kadronun yayınlandığı Rektörlük personel daire başkanlığına başvurulacaktır. Bilim alanları İngilizceden farklı bir yabancı dilde ise o yabancı dilden sınava girecektir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.