Açığa Alınan Personelin Yeri Nasıl Dolacak

Açığa Alınan Personelin Yeri Nasıl Dolacak

Açığa Alınan Personelin Yeri Nasıl Dolacak

Çalışma Bakanı Süleyman Soylu o gece neler yaşadığını anlattı. Darbe girişimi haberini aldığında Hakkari’den gelen bir grupla görüştüğünü birbirlerine karşılıklı beklentilerini açıkladığını ifade etti. Acil kodla bir telefon gelince tedirginliğinin belli olduğunu söyleyen Süleyman Soylu bu durum karşısında hemen Binali Yıldırım’la görüşerek ne yapılması gerektiğine karar verdiğini açıkladı. Bakanlar da dahil olmak üzere Çankaya Köşkü’ne geçtiklerini ifade eden Soylu ; “Burası milletin namusudur , burayı vermeyeceğiz.” dediğini dile getirdi. İlerleyen saatlerde halkla birlikte TRT’ye gidip müthiş bir kurtuluş mücadelesi gösterdiklerini de söyledi.

Yeni Kamu Personeli Nasıl Alınacak ?

FETÖ yapılanmasının askerleri nasıl ele geçirdiğini , askerleri nasıl kontrol ettiğini anlayabileceğimiz bir nokta var. FETÖ yapılanmasına mensup olan askerler acımasızca halkın üzerine açtı. 6-7 aydır kafamızı tırmalayan bir konu var : “Bizim yeni insan kaynakları programımız nasıl olur?” . Devlet uzun süredir bununla uğraşıyor.

Biz şu anda Türkiye’yi kanser gibi yayılan , hangi alana geçerse o alanda istikrarsızlık yaratacak bir örgütten kurtarıyoruz. Bu yapılanmayı temizleye başladığımızda ilk başta kimse bunu terör örgütü temizliği olarak değil , siyasi bir hareket olarak düşündü. Siyasi bir çıkar için bunları yapan Recep Tayyip Erdoğan projesi çizdiler. Öyle bir örgüt kurmuşlar ki birbirine benzemeyen insanlar , birbirini tanımayan insanlar , her birine ayrı bir maske takılmış … Buna yönelik aslında iyi bir çalışma yapıldı.

Görevden el çektirenlerin böğe idare mahkemesinden dönmesi söz konusu değil. Yeni alınacaklar konusunda , bizim tavrımız hukuktan asla ödün vermemektir. Bugüne kadar işler nasıl yürüyorsa , kendi şartlarımıza uygun nasıl gerçekleşiyorsa şimdi de aynı şekilde gerçekleşecektir. Bütün milletimiz bu konuda müsterih olsun.

Çalışma ve Sosyal Güvenlk Bakanlığı’nda 1180 memur açığa alındığını dile getiren Soylu , yerlerine yeni memur alacaklarını düşünmediklerini söyledi. Öğretmenler konusunda da diğer bakanların gerekli açıklamaları yaptığını söyledi.

Tutuklu Olanların Maaşları Ödenecek Mi?

657 Sayılı Kanun gereği bir dilim maaşları ödenir. Bu açıklık 657 ‘de verdiğimiz bir açıklıktır. Kararname’de bunların devlet memurluğuyla olan ilişkisi kesilmesine yönelik bir süreç devam etmekte. 2016 PERSONEL ALIMI GELİŞMELERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum