Acun Ilıcalı en büyük pişmanlığını anlattı!

Acun Ilıcalı en büyük pişmanlığını anlattı!

Acun Ilıcalı en büyük pişmanlığını anlattı!

TV8 ve Acun Medya'nın patronu Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu. Ilıcalı, "Hayattaki en büyük pişmanlığın ya da keşken nedir?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi duygulandırdı.

 

Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalındaki son konuğu Acun Ilıcalı oldu. Başarılı televizyoncu, programda kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Acun Ilıcalı'ya Twitter üzerinden "Hayattaki en büyük pişmanlın ya da keşken nedir?" sorusu yöneltildi.

'EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM...'
Bu sorunun ardından duraksayan ünlü yapımcı, şu cevabı verdi:
"Hayatımdaki en büyük pişmanlığım, ailem Bodrum'a giderken trafik kazası geçirdi. İki araba gidiyorduk, babam kendi arabasıyla yola çıktı."

"O gün arabayı ben kullanmak isterdim. Normalde arabayı hep ben kullanırdım, onları önden yollamak en büyük pişmanlığımdır. Keşke, o arabayı ben kullansaydım."

Cüneyt Özdemir, bu sözlerin ardından "Bir kez daha başın sağ olsun" dedi.

1990 yılında olan kazayı Ilıcalı, daha önce şu sözlerle anlatmıştı:
"Kızım Banu da onların yanındaydı. Babam sakin sakin konvoyu sollarken, bir anda karşısına 180'le gelen bir araç çıkmış ve kafa kafaya çarpışmışlar. Annemle babam orada rahmetli olmuş."


"Kızım ise kurtulmuş. Sadece vücudunda 18 kırık vardı. Hepsi de iyileşebilecek kırıklardı, nitekim 4 ay sonra da eski sağlığına kavuşmuştu. Bu dünyada, bundan daha büyük bir acı olamaz herhalde. Öyle bir acıydı ki, kızımın yaşamasına sevinememiştim bile. Banu'nun o kazadan sağ çıkması gerçekten mucizeydi."

Acun Ilıcalı, Anneler Günü'nde de annesiyle çekilmiş fotoğrafını paylaşmış ve "Yokluğuna hiç alışamadım, hiç alışamayacağım" notunu düşmüştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.