Adada büyük gerginlik!

Adada büyük gerginlik!

Adada büyük gerginlik!

Survivor ünlüler gönüllülerin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Survivor 2020 yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de TV8'de...


Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 52. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Acun Ilıcalı, müjdesini verdiği muhteşem ödülü açıkladı. Maddi ve manevi çok özel ödülün verileceği oyunda tansiyonun çok yükseldiği anlar merak konusu oldu. Gönüllüler takımında Barış ile Yasin arasındaki kavga sonrasında diskalifiye olacak mı merak ediliyor. Heyecanın dorukta olacağı Survivor yeni bölümü 20 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Birleşme partisi sonrasında oynanan ilk dokunulmazlık oyunu öncesinde yeni eleme sistemi açıklandı. Dün oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler, akşam konseyde eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. Bu akşam bir tane daha eleme adayı çıkarmamak için Gönüllüler bu akşamki dokunulmazlık oyununu kazanmak zorundaydı. Gönüllüler takımında Gizem, daha önce yaşadığı panik atak nedeniyle bugünkü dokunulmazlık oyununda yer alamadı. Bugün oynanan Survivor 2. dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı.

SURVIVOR'DA ŞIKLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da haftanın 2. dokunulmazlık oyunu öncesinde Acun Ilıcalı, Ünlüler ile Gönüllülerin birleşme partisi fotoğraflarının Instagram hesabından paylaşımında 1,5 milyon beğeni aldığını söyledi. Sonrasında ise oylama sonucu Survivor'da şıklık oyununu kazanan takımın Gönüllüler takımı olduğunu söyledi. Gönüllüler takımı, üç katlı pasta kazandı.

SURVIVOR’DA HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2020'de haftanın ilk eleme adayı, dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımından çıktı. Ada konseyinde eleme potasına girmesini istediği isimleri yazan Gönüllülerde yazılan isimlerde takım ikiye bölündü. Yazılan isimler ise Barış ile Gizem oldu. Adı en çok yazılan Barış, Survivor'da haftanın ilk eleme adayı oldu.

18 NİSAN DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020 50. yeni bölümde Ünlüler ile Gönüllüler dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya mücadele verdi. Ada konseyinde bir eleme adayı çıkarmak istemeyen takımlar, dokunulmazlık oyununu kazanmak için tüm güçlerini ortaya koydu. Heyecanın ile birlikte gerilimin, tartışmanın yüksek olduğu, tansiyonun iyice yükseldiği Survivor dokunulmazlık oyununda skor 8-6 olunca ikişer erkek ve kadın yarışmacı çıkardı her iki takımda. Ünlülerden Aşkım, Evrim, Ersin, Sercan'a karşılık Gönüllülerden Evrim, Nisa, Ardahan, Berkan parkura çıktı. Bundan sonra Ünlüler bir oyun kazanırken Gönüllüler 3 oyun kazandı ve skor 9-9'a geldi. Bayrak yarışında Ünlülerden Ersin ve Elif'e karşılık Gönüllülerden Berkan ve Nisa mücadele etti. Kıyasıya geçen mücadele sonunda Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu.

ELEME SİSTEMİ NASIL DEĞİŞTİ?

Survivor 2020’de eskiden dokunulmazlığı kaybeden takım, Pazar günü bir eleme adayı belirliyor ve bu takım için SMS oylamasına gidiliyordu. Salı günü ise SMS oylaması sıralamasına göre ilk iki isim, iki eleme adayı daha belirliyordu. Böylece ortaya çıkan 3 aday arasından en az SMS oyu alan yarışmacı, Survivor’dan eleniyordu.

Survivor 2020’de değişen eleme sistemine göre dokunulmazlık oyunu yine Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak. Fakat her oyunda kaybeden takım, akşamında ada konseyinde bir eleme adayı belirleyecek.

İlk gün dokunulmazlığı kaybeden takım ile 2. gün dokunulmazlığı kaybeden takım farklı olması halinde toplam altı tane eleme adayı belirlenecek. Dokunulmazlığı kaybeden takım, Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak ada konseyinde oylama ile ilk eleme adayını belirleyecek. Salı günü ise iki takım SMS sıralamasında 1 ve 2. sıradaki yarışmacılar, yine ikişer eleme adayı belirleyecek. Böylece 6 eleme adayından en az SMS oyunu alan yarışmacı adaya veda edecek.

Cumartesi ve Pazar günü yapılacak dokunulmazlık oyununu kaybeden takımının aynı olması halinde; ilk eleme adayı Cumartesi ada konseyinde belirlenecek ve SMS oylaması yapılacak. Pazar günü ada konseyinde ise SMS oylaması yapılmayacak. Ama ada oylaması ile bir eleme adayı daha belirlenecek. 3. Adayı ise Salı SMS sıralamasında birinci olan yarışmacı açıklayacak. Böylece çıkan 3 aday arasından en az SMS oyu alan yarışmacı Survivor’dan elenecek. acunn

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.