Adalet Bakanlığı 15.500 Personel Alımı

Adalet Bakanlığı 15.500 Personel Alımı

Adalet Bakanlığı 15.500 Personel Alımı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamasında, Adalet Bakanlığı bünyesine yakın zamanda adliye ceza ve infaz memuru alacağız dedi. Uzun zamandır beklenen müjdeli haber, Adalet Bakanı tarafından kamuoyuna duyuruldu. Peki alımlar ne zaman olacak? Alım yapılacak kadrolar nelerdir?

15 Bin Personel alımı infaz ve koruma memuru, zabıt katibi, icra katibi, mübaşir, psikolog, sosyal çalışmacı, ceza infaz kurumu katibi, sağlık memuru, teknisyen, şoför, mühendis, mütercim gibi 24 farklı alanda yapılacak! 

15 BİN 500 MEMUR ALIMI YAPILACAK

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül söz konusu alımlar ile ilgili konuşmasında yakın zamanda ilanın duyurulacağını belirterek ''Bu yıl mezun olacak öğrencilerden Kasım, Aralık ayında yeni hakim, savcı alımı düşünüldüğünü belirten Gül, "Bu sene mezun olan öğrenci arkadaşlarımız için bu sınavı da açacağız ve inşallah yakın zamanda, bu sene sonuna kadar göreve başlamak üzere toplam 15 bin 500 adliye ve ceza infaz personeli alacağız. Hükümetimiz olarak yine gençlerimizden bu anlamda istifade edeceğiz, yakın zamanda bu konuyla ilgili de ilana çıkacağız. Bakanlığımız bünyesine 15 bin 500 personel alımı gerçekleşecektir" ifadelerine yer verdi.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NELER?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 2018 yılı sonuna kadar toplam 15 bin 500 memur alımı yapılacağını açıkladı. Açıklamasında Gül, alım yapılacak kadroları saymadı fakat 10 bin 500 kişilik geniş kadrolu bir memur alımı yapılacağından kadro sayısı da geniş olacaktır. Buna göre söz konusu alımlar için zabıt katibi, infaz koruma memuru İKM gardiyan, mübaşir, teknisyen, şoför, hizmetli gibi kadrolara ataması yapılması öngörülmektedir.

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.